Het uitvoeren van gevelreiniging is al jaren erg belangrijk gebleken voor uw woning. In Nederland laten ook steeds meer huishoudens hun gevel reinigen. Deze vorm van onderhoud aan uw woning is van belang om toekomstige schade te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan scheuren in uw gevel. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op uw gevel. Zo zijn natuurlijke en menselijke vervuiling van uw gevel dagelijkse kost. Meestal gaat het hier dan om wind, regen en uitlaatgassen. Deze factoren hebben allemaal negatieve invloed op uw gevel en kunnen deze aantasten. Er kan bijvoorbeeld mos op uw gevel gaan groeien. Wanneer er vorst overheen komt zal het mos zich gaan uitzetten en ontstaat er vorstschade. Zo kunnen er scheuren in uw gevel ontstaan. Uw gevel reinigen is daarom van groot belang en zal de kans op scheuren en andere mogelijke schade verminderen.

Verschillende vormen van gevelonderhoud

Gevelreiniging

JFE Bouw & Renovatie is dé partij bij u in de buurt wanneer het gaat om gevelonderhoud. Wij bieden een compleet pakket voor u aan. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten in gevelonderhoud. U kunt bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging, gevel impregneren en gevel renovatie. Het goed onderhouden van uw gevel is erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor een langere levensduur van uw gevel, kan zorgen voor waarde behoud of waardevermeerdering van uw woning of pand en heeft een positief effect op de isolatiewaarde van uw woning of pand. Een goed onderhouden gevel zorgt voor vele positieve voordelen op uw woning of pand. Met de verschillende soorten gevel onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Gevelreiniging, zoals hierboven beschreven staat, zorgt ervoor dat de kans op toekomstige schade verminderd wordt.
 • Door uw gevel te impregneren wordt ervoor gezorgd dat uw gevel geen water meer doorlaat. Er wordt een andere stof (die impregneert) in uw gevel gespoten waardoor uw gevel het water beter kan afstoten.
 • Gevelrenovatie; zoals het repareren van scheuren in binnen- of buitenmuren, vervangen of repareren van bakstenen, voegen vervangen of andere werkzaamheden.

Wilt u dat uw gevel er straks weer als nieuw uit ziet? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie. Wij zijn de totaalpartner wanneer het op gevelonderhoud komt. Wij kunnen voor u uw gevel reinigen, gevel impregneren of gevel renoveren. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie komen eerst uw gevel inspecteren en brengen daarna een vrijblijvend advies op maat uit. Er zijn verschillende manieren hoe wij uw gevel kunnen reinigen, impregneren of renoveren. Samen met u maken wij de juiste keuze voor uw woning of pand. Wanneer u akkoord gaat nemen wij graag het werk uit handen. U zult tijdens de werkzaamheden volkomen ontzorgd worden. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor gevelonderhoud bij u in de buurt!

Bevingschade

Wij kunnen meer dan gevelreiniging

Gevelonderhoud

Naast het renoveren van gevels, impregneren of reinigen kunnen wij nog meer voor u betekenen. JFE Bouw & Renovatie is een breed gespecialiseerd bedrijf in de bouw, onderhoud & renovatie van woningen en panden. U kunt ons voor verschillende diensten inschakelen, onder andere: aanbouw & overkappingen, gietvloeren, schadeherstel en het vervangen van kozijnen. Daarnaast hebben wij ook nog gespecialiseerde stukadoors in dienst die het stucwerk tot in de perfectie voor u uitvoeren. Bent u benieuwd wat JFE Bouw & Renovatie voor u kan betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op! U kunt ons bereiken via mail, telefoon of het contactformulier op onze website. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor werkzaamheden in en rondom uw woning of pand!

  Neem contact met ons op!

  JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

  E-mail: info@jfebouw.nl

  Telefoon: 06 42 28 01 09