Het uitvoeren van gevelreiniging is al jaren erg belangrijk gebleken voor uw woning. In Nederland laten ook steeds meer huishoudens hun gevel reinigen. Deze vorm van onderhoud aan uw woning is van belang om toekomstige schade te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan scheuren in uw gevel. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op uw gevel. Zo zijn natuurlijke en menselijke vervuiling van uw gevel dagelijkse kost. Meestal gaat het hier dan om wind, regen en uitlaatgassen. Deze factoren hebben allemaal negatieve invloed op uw gevel en kunnen deze aantasten. Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook mos op uw gevel gaan groeien. Wanneer er vorst overheen komt zal het mos zich gaan uitzetten en ontstaat er vorstschade. Zo kunnen er scheuren in uw gevel ontstaan. Uw gevel reinigen is daarom van groot belang en zal de kans op scheuren en andere mogelijke schade verminderen. Schakel hiervoor onze specialisten in!

Verschillende vormen van gevelonderhoud

Gevelreiniging

JFE Bouw & Renovatie is dé partij bij u in de buurt wanneer het gaat om gevelonderhoud. Wij bieden een compleet pakket voor u aan. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten in gevelonderhoud. U kunt bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging, gevelrenovatie en gevel impregneren. Een goed onderhouden gevel zorgt voor diverse voordelen voor uw woning of pand. Voorbeelden zijn een langere levensduur van uw gevel, waardebehoud of waardevermeerdering van uw woning of pand en een positief effect op de isolatiewaarde van uw woning of pand. Met de verschillende soorten gevel onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Gevelreiniging, zoals hierboven beschreven staat, zorgt gevelreiniging ervoor dat de kans op toekomstige schade verminderd wordt. Daardoor kunt u hogere kosten voorkomen. Na de werkzaamheden ziet uw gevel er weer als nieuw uit.
  • Door uw gevel te impregneren wordt ervoor gezorgd dat uw gevel geen water meer doorlaat. Er wordt een stof over uw gevel gespoten waardoor uw gevel het water beter kan afstoten. Daarnaast kan het vocht wat in de gevel zit nog wel als damp naar buiten treden.
  • Gevel renoveren; zoals het repareren van scheuren in binnen- of buitenmuren, vervangen of repareren van bakstenen, voegen vervangen of andere werkzaamheden. Hiermee kunnen we uw gevel (plaatselijk) renoveren en schade herstellen.

Gevel renoveren en schadeherstel

Wilt u dat uw gevel er straks weer als nieuw uit ziet? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie. Wij zijn dé totaalpartner voor gevelonderhoud. Wij kunnen uw gevel reinigen, impregneren of uw gevel renoveren. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie komen eerst uw gevel inspecteren en brengen daarna een vrijblijvend advies op maat uit. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten. Wanneer er scheuren in uw gevel zitten, dan moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Uw gevel laten renoveren of schadeherstel toepassen is dan noodzakelijk. Laat dit altijd door een specialist doen. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw gevel te inspecteren en advies te geven. Wanneer u akkoord gaat beginnen wij zo snel mogelijk. U wordt tijdens de werkzaamheden volkomen ontzorgd. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor gevelonderhoud bij u in de buurt!

Bevingschade

Wij kunnen meer dan gevelreiniging

Gevelonderhoud

JFE Bouw & Renovatie: meer dan gevelreiniging

Naast het renoveren, impregneren of reinigen van uw gevel kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. JFE Bouw & Renovatie is een breed gespecialiseerd bedrijf in de bouw, onderhoud & renovatie van woningen en panden. U kunt ons voor verschillende diensten inschakelen. Schakel ons onder andere in voor: aanbouw & overkappingen, gietvloeren, schadeherstel en het vervangen van kozijnen. Daarnaast hebben wij ook nog gespecialiseerde stukadoors in dienst die het stucwerk tot in de perfectie voor u uitvoeren. Bent u benieuwd wat JFE Bouw & Renovatie voor u kan betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op! U kunt ons bereiken via mail, telefoon of het contactformulier op onze website. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor werkzaamheden in en rondom uw woning of pand! Ongeacht de werkzaamheden, u krijgt altijd advies op maat van onze specialisten.

    Neem contact met ons op!

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09