Wegens vakantie zijn wij minder goed bereikbaar van maandag 26 juli 2021 t/m 15 augustus 2021.

Excuses voor het ongemak!

Het uitvoeren van gevelreiniging is al jaren erg belangrijk gebleken voor uw woning. In Nederland kiezen ook steeds meer huishoudens voor gevelreiniging. Gevelreiniging is van belang om toekomstige waardeverlies aan uw woning te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan scheuren in uw gevel. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op uw gevel. Natuurlijke en menselijke vervuiling van uw gevel is bijvoorbeeld dagelijkse kost. Meestal gaat het hier dan om wind, regen en uitlaatgassen. Deze factoren hebben allemaal negatieve invloed op uw gevel en kunnen deze aantasten. Er kan bijvoorbeeld mos op uw gevel gaan groeien. Wanneer er vorst overheen komt zal het mos zich gaan uitzetten en ontstaat er vorstschade. Zo kunnen er scheuren in uw gevel ontstaan. Gevelreiniging is daarom van groot belang en zal de kans op scheuren en andere mogelijke schade verminderen.

Verschillende vormen van gevelonderhoud

Gevelreiniging

JFE Bouw & Renovatie is dé partij bij u in de buurt wanneer het gaat om gevelonderhoud. Wij bieden een compleet pakket voor u aan. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten in gevelonderhoud. U kunt bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging, gevelrenovatie en gevel impregneren. Een goed onderhouden gevel zorgt voor diverse voordelen voor uw woning of pand. Voorbeelden zijn een langere levensduur van uw gevel, waardebehoud of waardevermeerdering van uw woning of pand en een positief effect op de isolatiewaarde van uw woning of pand. Met de verschillende soorten gevel onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Gevelreiniging, zoals hierboven beschreven staat, zorgt ervoor dat de kans op toekomstige schade verminderd wordt.
  • Door uw gevel te impregneren wordt ervoor gezorgd dat uw gevel geen water meer doorlaat. Er wordt een andere stof (die impregneert) in uw gevel gespoten waardoor uw gevel het water beter kan afstoten.
  • Gevelrenovatie; zoals het repareren van scheuren in binnen- of buitenmuren, vervangen of repareren van bakstenen, voegen vervangen of andere werkzaamheden.

Schadeherstel

Wilt u dat uw gevel er straks weer als nieuw uit ziet? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie. Wij zijn de totaalpartner wanneer het op gevelonderhoud en schadeherstel komt. Wij kunnen de schade aan uw gevel herstellen door de gevel te reinigen, gevel impregneren of gevel renoveren. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie komen eerst uw gevel inspecteren en brengen daarna een vrijblijvend advies op maat uit. Er zijn verschillende manieren hoe wij schadeherstel kunnen toepassen aan uw gevel. Daarnaast is het niet altijd nodig om de gehele gevel te herstellen. Samen met u maken wij de juiste keuze voor schadeherstel van uw woning of pand. Wanneer u akkoord gaat nemen wij graag het werk uit handen. U zult tijdens de werkzaamheden volkomen ontzorgd worden. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor gevelonderhoud en schadeherstel bij u in de buurt!

Bevingschade

Wij kunnen meer dan gevelreiniging

Gevelonderhoud

JFE Bouw & Renovatie: meer dan gevelreiniging

Naast gevelreiniging, gevelrenovatie en het impregneren van gevels kunnen wij nog meer voor u betekenen. JFE Bouw & Renovatie is een breed gespecialiseerd bedrijf in de bouw, onderhoud & renovatie van woningen en panden. JFE Bouw & Renovatie is hiermee de partij voor werkzaamheden in en rondom uw woning of pand! U kunt ons voor verschillende diensten inschakelen, onder andere: aanbouw & overkappingen, gietvloeren, schadeherstel en het vervangen van kozijnen. Daarnaast hebben wij ook nog gespecialiseerde stukadoors in dienst die het stucwerk tot in de perfectie voor u uitvoeren. Door al deze uitgebreide specialisaties kan JFE Bouw & Renovatie nagenoeg elke klus aan! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op! U kunt ons bereiken via mail, telefoon of het contactformulier op onze website.

    Neem contact met ons op!

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09