Moeten uw kozijnen vervangen worden? Wilt u uw woning of pand beter isoleren met dubbel of triple glas? Wilt u ook elke maand een lagere energierekening hebben? Laat JFE Bouw & Renovatie u daarmee helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van kozijnen. Of het nu om deurkozijnen of raamkozijnen gaat, JFE Bouw & Renovatie kan u helpen! Door het plaatsen van moderne kozijnen kunt u uw woning of pand beter isoleren en daardoor kosten besparen op uw energierekening. U verhoogt daarmee uw isolatiewaarde van uw woning of pand en daardoor neemt ook nog eens de waarde van uw woning toe. Een win-win situatie dus!

Kozijnen vervangen laat u uiteraard door een specialist doen, want dit moet wel goed gebeuren. JFE Bouw & Renovatie is dé specialist bij u in de buurt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van kozijnen. U kunt bij ons kiezen uit houten kozijnen, aluminium kozijnen op kunststof kozijnen. Onze specialisten komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt van ons altijd vrijblijvend advies op maat. Op basis van ons gesprek en advies kunt u een keuze maken en gaan wij graag voor u aan de slag.

Deurkozijnen & raamkozijnen plaatsen en vervangen

Kozijnen vervangen

Wanneer u uw kozijnen gaat vervangen kunt u bij JFE Bouw & Renovatie kiezen uit drie verschillende materialen. U kunt aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen laten plaatsen. Deze drie verschillende kozijnen worden het meeste geplaatst door Nederland en bieden de beste kwaliteiten voor kozijnen. Echter moet u er wel rekening mee houden dat elk materiaal zijn eigen voor- en nadelen heeft. De voordelen van de verschillende materialen kunt u naast elkaar leggen en op basis van de kwaliteiten een keuze kunnen maken. Enkele voordelen per materiaal zijn bijvoorbeeld:

 • Aluminium kozijnen zijn over het algemeen sterker dan de kozijnen van andere materialen. Deze kozijnen bieden daarom ook de meeste veiligheid. Daarnaast nemen de aluminium kozijnen weinig vocht op en zijn ze gemakkelijk om te repareren.
 • Wanneer u voor een mooie uitstraling wilt gaan, dan zijn de houten kozijnen de betere keus. Daarnaast zijn houten kozijnen een duurzame optie doordat ze CO2 vasthouden. Verder hebben de houten kozijnen, mits ze goed worden onderhouden, een lange levensduur.
 • De kunststof kozijnen hebben over het algemeen de hoogste isolatiewaarde en isoleren dus beter. Daarmee is dit ook een duurzame optie. Tot slot zijn de kunststof kozijnen goedkoper dan de andere kozijnen en zijn de kunststof kozijnen erg eenvoudig in onderhoud.

Als u een keuze gaat maken is het verstandig om alle voordelen naast elkaar te leggen. Echter moet u ook rekening houden dat de verschillende materialen ook nadelen hebben. Het is verstandig om op te schrijven welke eigenschappen/kwaliteiten u zoekt in een kozijn en deze naast de voor- en nadelen te leggen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt vrijblijvend advies op maat. JFE Bouw & Renovatie is de partij om uw kozijnen te vervangen! Neem eenvoudig contact met ons op en wij komen graag langs!

Vervangen kozijnen

Wij doen meer dan kozijnen vervangen en plaatsen

Kozijnen vervangen

Naast het plaatsen en vervangen van verschillende kozijnen kunnen wij nog meer klussen voor u uitvoeren in en rondom uw woning of pand. JFE Bouw & Renovatie heeft een brede specialisatie en kan u helpen met verschillende klussen. Hierbij kunt u denken aan stukadoors klussen, schadeherstel, gevelreiniging en aanbouw & overkappingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en door te nemen. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor onderhoud, bouw en renovatie in en rondom uw woning of pand.

  Neem contact met ons op!

  JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

  E-mail: info@jfebouw.nl

  Telefoon: 06 42 28 01 09