Aanbouw & overkappingen

Aanbouw aan huis plaatsen

  • Specialist in bouw en verbouw
  • Uitgebreide specialisaties en ervaring

Wilt u de bestaande woningruimte uitbreiden door middel van een aanbouw? Dan kan JFE Bouw & Renovatie u daarbij helpen. Een aanbouw is een ruimte dat losstaat van de huidige woning en toegankelijk wordt door middel van een deur of via de buitenkant. Als voorbeeld van een aanbouw aan uw huis kunt u denken aan een garage, een bijkeuken of overkapping. Dankzij de aanbouw aan uw huis wordt de leefruimte vergroot.

Een aanbouw moet u dus niet verwarren met een uitbouw. Want bij een uitbouw is het de bedoeling dat de bestaande ruimte vergroot wordt. Hierbij wordt het nieuwe stuk direct aan de woning gebouwd, zonder een deur of andere doorgang tussen de beide ruimtes. Daardoor wordt bijvoorbeeld de kamer of de keuken groter. Wilt u een aanbouw aan uw woning? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie en maak een afspraak.  

Overkapping aan huis

Wat kost een aanbouw?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten hoeveel een aanbouw kost. Op basis van de aanbouw kosten wordt er vaak besloten of het van waarde is om de aanbouw te laten plaatsen. Gemiddeld variëren de kosten voor een aanbouw tussen de €20.000 en €80.000 euro. Hierbij zijn enkele factoren van invloed op de kosten van een aanbouw. Hierbij kunt u onder andere denken aan de grootte van de aanbouw, van welk materiaal de aanbouw gemaakt moet worden, de vergunningen die u nodig heeft en welke aannemer de klus voor u uitvoert. Houdt hier dus rekening mee wanneer u een aanbouw aan uw woning wilt. De aanbouw kosten kan vele kanten oplopen.

Overkapping laten plaatsen inclusief montage

Zoals gemeld is een overkapping ook een aanbouw aan uw woning. Wanneer u een overkapping wilt laten plaatsen, dan kunt u daarvoor ook terecht bij JFE Bouw & Renovatie. Maar wat kost een overkapping? Voor een overkapping moet u denken aan een €5000,- tot €15.000,- euro. Dit is afhankelijk van uw wensen, de grootte en de materialen van de overkapping. Wilt u een overkapping laten plaatsen? JFE Bouw & Renovatie verzorgt een overkapping inclusief montage tegen scherpe prijzen. Daarnaast kan een overkapping inclusief montage binnen één á twee dagen geplaatst zijn. 

Meer mogelijkheden bij JFE Bouw & Renovatie

Wilt u een aanbouw aan huis of overkapping laten plaatsen? Dan kan JFE Bouw & Renovatie daarbij helpen. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u advies te geven. Echter stopt onze specialisatie daar niet. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in (ver)bouw, onderhoud en renovatie. Daardoor kunnen wij u ondersteunen met meerdere klussen in en rondom uw woning. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen met gevelreiniging, schilderwerk of ramen en kozijnen vervangen. Daarnaast bieden wij nog meer diensten aan voor andere klussen. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u vragen of wilt u meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail of via het contactformulier.

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug