(Ver)bouwen

Uw huis laten verbouwen? Kies voor JFE!

U herkent het vast wel een kamer of keuken die eigenlijk te klein is, het missen van een werkkamer een onlogische indeling van een nieuw huis, een gedateerde badkamer en ga zo maar door. Allemaal zaken die u graag een keer zou willen aanpassen. Bij JFE Bouw & Renovatie denken wij graag met u mee welke oplossing bij uw situatie past. Wij helpen u graag door de verbouwing of aanpassingen in of aan huis te realiseren die u wenst! Door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te groot.

Een verbouwing kan worden uitgevoerd in vele verschillende vormen qua complexiteit. Bij JFE Bouw kunnen wij vrijwel iedere verbouwing realiseren. Zo hebben wij al vele aan- en uitbouw projecten mogen uitvoeren, overkappingen aan huis maar ook gave veranda’s in de tuin. Heeft u een wens bespreek deze met ons! Vooraf zullen wij altijd samen met u bekijken wat er wel of niet mogelijk is. Daarnaast komt er vaak ook extra werk bij kijken, zo gaat een uitbouw bijvoorbeeld vaak gepaard met nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe kozijnen etc. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Plaatsen van een overkapping

Ook alle ruimtes in huis pakken wij aan, van keuken tot slaapkamer

Naast een grondige verbouwing in de vorm van een aanbouw of uitbouw, kunnen wij ook binnenshuis veel werk verzetten. Uiteraard kan ook dit gepaard gaat met een kleine uitbouw. Heeft u een badkamer die u graag zou willen vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen maken van uw badkamer weer een stijlvolle trendy badkamer, waar u de komende jaren mee vooruit kunt! Ook voor het aanpakken van bijvoorbeeld de keuken kunt u bij JFE terecht. Tot slot krijgen wij ook veel vragen voor het aanpassen van andere ruimtes binnenhuis. Denk aan het aanpassen van de slaapkamer of werkkamer met bijvoorbeeld op maat gemaakte kasten etc. Wensen? Bespreek ze met ons en wij kijken naar de mogelijkheden!

Wij doen meer dan alleen het verbouwen van uw woning!

Wist u dat wij naast verbouwingen ook andere gerelateerde diensten aanbieden? Na een verbouwing mag goed stucwerk niet ontbreken, ook dit kunnen wij voor u realiseren. Onze vakmannen zorgen voor strakke muren en plafonds. Tevens kunt u bij ons terecht voor perfect schilderwerk. Zowel binnen- als buitenschilderwerk, wij zorgen dat het er weer strak uitziet. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u advies op maat ontvangen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Onze specialisten komen graag bij u langs!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug