(Ver)bouwen

Huis laten bouwen of verbouwen?

  • Van enkele kamers tot een volledig huis verbouwen
  • Breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie

Heeft u een woning dat aan de kleine kant raakt? Dan kunt u verhuizen, een nieuwe woning bouwen of de huidige woning verbouwen. Kiest u ervoor om een nieuw huis te laten bouwen? Dan zijn er verschillende zaken waar u aan moet denken. Door wie laat u het huis bouwen? Hoe zien de verschillende verdiepingen eruit? Hoeveel kamers moeten er komen? Zijn de woonkamer en keuken gescheiden of kies ik voor een open ruimte? Bij een huis bouwen komen veel dingen kijken. JFE Bouw & Renovatie kan u hierbij helpen. Wilt u een huis laten bouwen? Kies dan voor onze specialisten.

Laat u uw huis verbouwen? Dan heeft u ook diverse keuzes die u kunt maken. Gaat het om enkele kamers of wilt u het hele huis verbouwen? Welk budget is er aanwezig en welke materialen wilt u gaan gebruiken? Hoe worden de verschillende verbouwingen ingepland? En zo zijn er nog tal van andere zaken waar u aan moet denken. Wilt u het huis verbouwen overlaten aan een specialist? Kies dan voor JFE Bouw & Renovatie. Onze specialisten nemen het van u over en zullen uw woning verbouwen. Ongeacht of u een huis laat bouwen of verbouwen, wij staan voor u klaar!

Plaatsen van een overkapping

Wat kost een huis bouwen?

De keuze tussen een huis bouwen of verbouwen komt vaak ook neer op het financiële plaatje. Daarom is het ook goed om te weten wat kost een huis bouwen? Tegenwoordig kan er een ruime schatting worden gemaakt en komt u bij het bouwen van een woning tussen de €75.000,- en €600.000,- euro te zitten. Daarbij moet er wel vermeld worden dat verschillende aspecten van invloed kunnen zijn op de prijs. Hierbij kunt u denken aan de materiaalkeuze en de op dat moment gehanteerde prijzen, verschillende vergunningen die eventueel nodig zijn, de grootte van de woning en diverse andere aspecten. In het kort moet u rekening houden bij een huis bouwen met de grondkosten, bouwkosten en diverse bijkomende kosten (zoals afwerking, interieur en tuinaanleg). Daarnaast kan het zijn dat u ook nog vergunningen en andere kosten moet betalen aan de gemeente.

Kosten huis verbouwen

Wanneer er niet genoeg financiële mogelijkheden zijn, dan kunt u ervoor kiezen om uw huis te verbouwen. Maar ook dan is het goed om te weten wat de kosten van een huis verbouwen zijn. Ook hierbij kan een ruime schatting gemaakt worden. De kosten van een huis verbouwen komen ergens tussen de €5.000,- en de €100.000,- euro te liggen. Hiermee kunt u meerdere kamers in uw woning verbouwen. Wilt u het gehele huis verbouwen? Dan wordt er vaak gerekend met kosten per vierkante of kubieke meter. Dan komt de prijs neer tussen de €50,- en €200,- euro per vierkante meter of tussen de €300,- en €500,- euro per kubieke meter. De kosten van een huis verbouwen kunnen dus behoorlijk uiteenlopen. Diverse factoren kunnen van invloed zijn op de prijs. Kies daarom een specialist en laat diegene een vrijblijvend aanbod doen voor de verbouwing van de woning.

Meer diensten mogelijk

Nadat u uw woning heeft gebouwd of verbouwd blijven er altijd nog andere klussen liggen. Want elke woning heeft onderhoud nodig. Daarvoor kunt u ook JFE Bouw & Renovatie inschakelen. Want wij zij niet alleen gespecialiseerd in een huis bouwen of verbouwen, maar zijn ook breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Daarom kunnen wij onder andere helpen met schilderwerk, stucwerk en ramen en kozijnen vervangen. Daarnaast bieden wij nog andere diensten aan. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u advies op maat ontvangen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Onze specialisten komen graag bij u langs!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug