Gevelreiniging

Gevelreiniging: de noodzaak ervan

Het uitvoeren van gevelreiniging is al jaren erg belangrijk gebleken voor uw woning. In Nederland laten ook steeds meer huishoudens hun gevel reinigen. Deze vorm van onderhoud aan uw woning is van belang om toekomstige schade te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan scheuren in uw gevel. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op uw gevel. Zo zijn natuurlijke en menselijke vervuiling van uw gevel dagelijkse kost. Meestal gaat het hier dan om wind, regen en uitlaatgassen.

Deze factoren hebben allemaal negatieve invloed op uw gevel en kunnen deze aantasten. Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook mos op uw gevel gaan groeien. Wanneer er vorst overheen komt zal het mos zich gaan uitzetten en ontstaat er vorstschade. Zo kunnen er scheuren in uw gevel ontstaan. Uw gevel reinigen is daarom van groot belang en zal de kans op scheuren en andere mogelijke schade verminderen. Schakel hiervoor onze specialisten in!

Stukadoren

Verschillende vormen van gevelonderhoud

JFE Bouw & Renovatie is dé partij wanneer het gaat om gevelonderhoud. Wij bieden een compleet pakket voor u aan. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten in gevelonderhoud. U kunt bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging, gevelrenovatie en gevel impregneren. Een goed onderhouden gevel zorgt voor diverse voordelen voor uw woning of pand. Bijvoorbeeld een langere levensduur, waarde behoud of waardevermeerdering van uw woning of pand en een betere isolatiewaarde van uw woning of pand. Met de verschillende soorten gevel onderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Dankzij gevelreiniging kan de kans op gevelschade verminderd worden. Daardoor voorkomt u hoge kosten. Daarnaast ziet uw gevel er weer als nieuw uit en een mooie uitstraling.
 • Komt er water of vocht door uw gevel? Laat dan uw gevel impregneren! Hierdoor zal uw gevel het water afstoten en is uw woning weer goed beschermt.
 • Gevel renoveren; zoals het repareren van scheuren in binnen- of buitenmuren, vervangen of repareren van bakstenen, voegen vervangen of andere werkzaamheden.

Wilt u dat uw gevel er straks weer als nieuw uit ziet? Onze specialisten leveren uitstekende kwaliteit en kunnen uw buitenmuur reinigen en uw gevel schoonmaken. Nadat de werkzaamheden klaar zijn ziet uw gevel er weer als nieuw uit en heeft uw woning of pand weer een frisse uitstraling. Uw gevel schoonmaken vereist ervaring en is een klus dat niet iedereen zomaar kan uitvoeren. Omdat uw gevel van groot belang is kunt u dit beter overlaten aan een specialist. Wanneer wij uw buitenmuur reinigen dan zal dat zorgvuldig worden gedaan. Wilt u uw gevel goed schoonmaken? Dan kunnen wij uw gevel stralen ofwel zandstralen. Hierdoor wordt een klein laagje van uw stenen verwijderd en heeft u gevel een nieuwe uitstraling. Heeft u interesse? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie!

JFE Bouw & Renovatie voor diverse klussen

Naast het renoveren, impregneren of reinigen van uw gevel kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. JFE Bouw & Renovatie is een breed gespecialiseerd bedrijf in de bouw, onderhoud & renovatie van woningen en panden. U kunt ons voor verschillende diensten inschakelen. Schakel ons onder andere in voor: aanbouw & overkappingen, schadeherstel en kozijnen vervangen. Daarnaast hebben wij ook nog gespecialiseerde stukadoors in dienst die het stucwerk tot in de perfectie voor u uitvoeren. Bent u benieuwd wat JFE Bouw & Renovatie voor u kan betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op! U kunt ons bereiken via mail, telefoon of het contactformulier op onze website. JFE Bouw & Renovatie is de partij voor werkzaamheden in en rondom uw woning of pand! Ongeacht de werkzaamheden, u krijgt altijd advies op maat van onze specialisten.

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

  Dit zeggen onze
  klanten over ons

  Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

  Bel mij vrijblijvend terug