Gevelreiniging

Gevelreiniging: de noodzaak van gevel reinigen

 • Gevel reinigen, impregneren, maar ook gevelrenovatie en volledig gevelonderhoud.
 • Specialist in gevelonderhoud

Het uitvoeren van gevelreiniging is erg belangrijk voor uw woning. In Nederland laten ook steeds meer huishoudens hun gevel reinigen. Deze vorm van onderhoud aan uw woning is van belang om de kans op gevelschade te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in uw gevel met als vocht- en schimmelplekken tot gevolg. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op uw gevel. Hierbij kunt u onder andere denken aan wind, regen en uitlaatgassen.

Deze factoren hebben allemaal negatieve invloed op uw gevel en kunnen deze aantasten. Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook mos op uw gevel gaan groeien. Wanneer er vorst overheen komt zal het mos zich gaan uitzetten en ontstaat er vorstschade. Zo kunnen er scheuren in uw gevel ontstaan. Uw gevel reinigen is daarom van groot belang en zal de kans op scheuren en andere mogelijke schade verminderen. Gevelreiniging laten uitvoeren? Schakel JFE Bouw & Renovatie in!

Stukadoren

Gevel reinigen en impregneren, maar ook ander onderhoud

JFE Bouw & Renovatie is dé partij wanneer het gaat om gevelonderhoud. Laat ons uw gevel reinigen en impregneren. Maar ook voor gevelrenovatie en volledig gevelonderhoud kunt u bij ons terecht. Een goed onderhouden gevel zorgt voor diverse voordelen voor uw woning of pand. Bijvoorbeeld een langere levensduur, het komt de woningwaarde ten goede en biedt een betere isolatiewaarde.

 • Dankzij gevelreiniging kan de kans op gevelschade verminderd. Dankzij de grondige reiniging worden aanslag en mos verwijderd. Hierna heeft uw gevel weer een mooie uitstraling.
 • Komt er water of vocht door uw gevel? Laat dan uw gevel impregneren! Hierdoor zal uw gevel het water afstoten en is uw woning weer goed beschermt.
 • Gevel renoveren; zoals het repareren van scheuren in binnen- of buitenmuren, vervangen of repareren van bakstenen, voegen vervangen of andere werkzaamheden.

Wilt u dat uw gevel er straks weer als nieuw uit ziet? Laat dan uw gevel reinigen en impregneren door onze specialisten. Heeft u al scheuren in uw gevel? Schakel ons dan in voor gevelrenovatie en gevel herstel! Nadat de werkzaamheden klaar zijn ziet uw gevel er weer als nieuw uit en heeft uw woning of pand weer een frisse uitstraling. Omdat uw gevel van groot belang is kunt u gevelonderhoud beter overlaten aan een specialist. Wanneer wij uw gevel reinigen dan zal dat zorgvuldig worden gedaan. Heeft u interesse in gevelreiniging? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie!

Wat kost gevelreiniging?

Wanneer u gevelreiniging laat uitvoeren, dan kunnen de kosten vrij uiteenlopen. Echter kunnen wij stellen dat de gemiddelde prijs voor gevelreiniging uitkomt tussen de €5,- en €22,- euro per vierkante meter. Wilt u naast gevelreiniging ook de voegen en uw gevel impregneren? Dan komt de prijs iets hoger uit te vallen.

 • Om de voegen te vervangen betaalt u ongeveer €10,- en €15,- euro per vierkante meter.
 • Naast gevel reinigen ook uw gevel impregneren? Dit kost gemiddeld tussen de €6,50,- en €15,- euro per vierkante meter.

 

Wilt u uw gevel reinigen, voegen laten vervangen en uw gevel impregneren? Daarmee komt u in totaal gemiddeld op een bedrag tussen de €21,50 en €52,- euro per vierkante meter. Dit kan oplopen door de manier van reinigen en diverse andere factoren. Naast gevelreiniging kan JFE Bouw & Renovatie u ook helpen bij andere diensten. Zo kunt u ons meerdere klussen laten uitvoeren. Bekijk onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

  Dit zeggen onze
  klanten over ons

  Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

  Bel mij vrijblijvend terug