Over ons

Bouw, renovatie & onderhoud

JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan!

Ontdek welke diensten wij aanbieden
Ontdek onze diensten

01. Bouwen

02. Renovatie

03. Onderhoud

04. Bevingschade

05. Stucwerk

06. Schilderwerk

07. Gevelreiniging

08. Aanbouw & Overkapping

09. Ramen & kozijnen

Wat kunnen wij voor u betekenen

01.

Bouwen

Wilt u uw woning verbouwen? Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder. Denk hierbij aan een aanbouw, overkapping, een uitbouw, carport en veranda. Daarnaast kunnen wij alle ruimtes in uw huis aanpakken zoals de badkamer, keuken, toilet, slaapkamer en woonkamer.

02.

Renovatie

Wij renoveren uw woning tot in detail. Onze ijzersterke kennis op het gebied van gevelherstel en -reiniging, metselwerk en voegwerk zorgen altijd voor een professioneel eindresultaat. Wij helpen u graag bij het vervangen van boeidelen, daken, kozijnen, deuren en schuifdeuren. Wij kunnen alle mogelijke materialen leveren zoals hout, kunststof en aluminium.

03.

Onderhoud

Ook op het gebied van onderhoud en afwerking kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het schilderen van houtwerk, het stucen en sausen van wanden en plafonds, betonstucen, aanleg van elektra, timmerwerk en loodgieterswerk.

04.

Bevingschade

JFE bouw & renovatie is uw deskundige als het gaat om bevingsschade. Bent u op zoek naar vakmensen met ervaring en wilt u liever geen verschillende partijen als aanspreekpunt? Uniek aan JFE bouw en renovatie is dat wij naast herstel van uw schade deze ook vakkundig voor u kunnen afwerken, binnen- én buitenshuis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug