Onderhoud

Onderhoud woning

  • Specialist in woningonderhoud
  • Wij doen vrijwel alle klussen in en rondom het huis met betrekking tot woningonderhoud

Als huiseigenaar bent u verplicht om uw huis te onderhouden. Wanneer er achterstallig onderhoud is, dan kan een inspecteur eisen dat het achterstallig onderhoud wordt aangepakt. Daarnaast heeft een goed onderhouden woning ook vele voordelen voor uzelf. Dankzij onderhoud aan uw woning wordt het huis namelijk meer waard en wanneer u het huis wilt verkopen, dan verkoopt de woning ook beter en sneller.

Uiteraard is het niet nodig om de gehele woningonderhoud zelf uit te voeren. Want u kunt ook een specialist inschakelen. JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie en helpt u graag bij het woningonderhoud. Dankzij de brede specialisatie kunnen vrijwel alle klussen in en rondom uw woning met betrekking tot woningonderhoud uitgevoerd worden door JFE Bouw & Renovatie. Neem contact op en maak een afspraak!

Stukadoren

Waar kunt u aan denken bij woningonderhoud?

Doordat het onderhoud van de woning een doorlopend proces is, blijven deze taken steeds weer terugkomen. Sommigen klussen kunt u zelf niet uitvoeren of kunt u beter over laten aan een specialist. Waar kunt u aan denken bij woningonderhoud? Bij het onderhoud van uw woning, dan hebben wij het onder andere over klussen zoals: gevelreiniging, het vervangen en onderhouden van ramen en kozijnen, binnen en buiten schilderwerk en het onderhouden van het stucwerk dat aan uw muren en plafonds zit.

Onderhoudskosten woning

Wanneer u uw woning goed onderhoud, dan woont u zelf ook in een mooie woning, maar straalt de woning dat ook uit. Daardoor is het voor de woningwaarde van groot belang dat het onderhoud van uw huis goed wordt opgepakt. Welke onderhoudskosten zijn er aan een woning verbonden? Gemiddeld betalen Nederlanders zo’n €3.600,- euro per jaar aan onderhoudskosten voor de woning. Dit is afhankelijk aan de staat van de woning, het type huis en het bouwjaar van de woning.

Gespecialiseerd, uitstekende kwaliteit en een goede service

Onderhoud van uw woning is van groot belang, maar moet ook goed gebeuren. Daarvoor kunt u een specialist inschakelen. JFE Bouw & Renovatie biedt diverse diensten aan omtrent bouw, onderhoud en renovatie. Dankzij onze brede specialisatie kunnen wij voor al onze diensten een uitstekende kwaliteit en service bieden. Voor woningonderhoud zit u bij ons dan ook aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar alle diensten die wij kunnen aanbieden? Dan kunt u onze dienstenpagina bekijken of kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder. Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen of wilt u advies krijgen? Ook dan kunt u contact opnemen of een afspraak maken. Onze specialisten helpen u graag verder met advies op maat.

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug