Onderhoud

Onderhoud woning

Onderhoud aan uw woning is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt wanneer u een nieuw huis bezit. Toch is het wel degelijk van belang om uw woning goed te onderhouden. Hoe groot of klein uw woning ook is, enkele onderhoudswerkzaamheden zullen toch met regelmaat verricht moeten worden. U kunt hierbij denken aan de praktische zaken zoals het checken van de ventilatiekanalen, de cv-ketel of de rookmelders. Maar onderhoud gaat ook over bouw gerelateerde onderwerpen zoals gevelreiniging, buiten schilderwerk, stucwerk maar in sommige gevallen ook het vervangen van de kozijnen.

Hoewel dit vaak wel gepaard gaat met enkele kosten, is het beter om het goed te onderhouden dan dat u door achterstallig onderhoud tegen problemen of schade aanloopt. U hoeft dit onderhoud niet zelf uit te voeren, u kunt ons hiervoor als specialist inschakelen! JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie en helpt u graag bij uw woningonderhoud. Neem contact op en maak een afspraak!

Stukadoren

JFE Bouw & Renovatie, dé partij voor woning onderhoud

Doordat het onderhoud van de woning een doorlopend proces is, blijven deze taken steeds weer terugkomen. Sommigen klussen kunt u zelf niet uitvoeren of kunt u beter over laten aan een specialist. JFE Bouw & Renovatie is dé specialist in Twente en omgeving voor uw woningonderhoud. Doordat wij breed gespecialiseerd zijn, kunnen wij ook meerdere klussen voor u uitvoeren. Hierdoor hoeft u niet meerdere bedrijven in te schakelen, maar kan JFE Bouw & Renovatie het onderhoud van uw woning overnemen.

Bij ons kunt u terecht voor het onderhouden van uw gevel zoals gevelreiniging, diverse soorten stucwerk en schilderwerk maar ook voor het vervangen van uw kozijnen. Laat u informeren over de juiste werkzaamheden voor uw situatie. Zoekt u een partij die uw woning onderhoud kan overnemen en kan uitvoeren? JFE Bouw & Renovatie levert uitstekende kwaliteit en een goede service. Wij zijn tevreden wanneer u dat ook bent. Uw huis onderhouden is een zware en tijdrovende klus, wij helpen u hier graag bij!

Gespecialiseerd, uitstekende kwaliteit en een goede service

JFE Bouw & Renovatie biedt diverse diensten aan omtrent bouw, onderhoud en renovatie. Door onze brede specialisatie kunnen wij voor al onze diensten een uitstekende kwaliteit bieden met daarbij een goede service. Voordat wij bij u aan de slag gaan met woningonderhoud komen wij graag eerst bij u langs om de staat van de woning te bekijken. Hierdoor weten wij welke werkzaamheden er nodig zijn. Daardoor komt u ook niet voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar alle diensten die wij aanbieden? Dan kunt u onze dienstenpagina bekijken of kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder. Wilt u daarnaast meer informatie ontvangen, heeft u vragen of wilt u advies krijgen? Ook dan kunt u contact opnemen of een afspraak maken. Onze specialisten helpen u graag verder met advies op maat. Maak eenvoudig een afspraak en wij komen graag bij u langs!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug