Bevingsschade herstel

Herstel bevingsschade

Ook in Nederland komen er steeds vaker aardbevingen of aardschokken voor. Hierdoor kan uw woning schade oplopen. Wanneer uw woning bevingsschade oploopt, dan moet u deze schade laten repareren. Doet u dit niet? Dan kan dit diverse gevolgen hebben. Zo kan uw woning slecht isoleren, kan er vocht in uw muren komen en kan het de veiligheid van de woning aantasten.

JFE Bouw & Renovatie kan u helpen om de bevingsschade te herstellen. Wij denken graag met u mee en zullen altijd een passende oplossing vinden. Dankzij onze ervaring en specialisatie kunnen wij vrijwel alle bevingsschade herstellen. Neem daarom contact met ons op en maak een afspraak!

Bevingsschade herstellen en preventief versterken

Wanneer uw woning bevingsschade oploopt, dan kan dit onder andere de veiligheid van uw woning aantasten. Daarom is het vakkundig herstel van bevingsschade belangrijk. Schakel daarom altijd een gespecialiseerd bedrijf in om de bevingsschade aan uw woning te herstellen. Dan bent u verzekerd van kwaliteit en weet u zeker dat de bevingsschade op de juiste manier wordt hersteld. Voordat onze specialisten de bevingsschade herstellen, zal eerst uw woning worden geïnspecteerd. Dan kunnen wij bepalen in hoeverre de schade de woning heeft aangetast en welke delen hersteld moeten worden. Hierna kunnen onze specialisten gericht aan het werk gaan en de bevingsschade herstellen.

Naast het herstel van bevingsschade kunnen wij uw woning ook preventief versterken. Ook wanneer u al eens een aardbeving heeft meegemaakt kan het versterken van uw woning zeker helpen bij een eventuele nieuwe aardbeving of aardschok. Door het preventief versterken van uw woning zal de bevingsschade bij een volgende beving of schok aanzienlijk minder zijn. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de kracht van de aardbeving of aardschok. Wilt u bevingsschade laten herstellen? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie!

Naast bevingsschade herstel meer diensten beschikbaar

Voor het herstel van bevingsschade en het preventief versterken van uw woning zit u bij JFE Bouw & Renovatie goed. Maar wist u dat wij nog meer diensten aanbieden? Wanneer u bevingsschade heeft opgelopen, dan kunt u wellicht ook nieuw stucwerk gebruiken. Onze stukadoors leveren kwaliteit en zorgen voor strakke muren en plafonds. Daarnaast kan het zijn dat u ook nieuw schilderwerk nodig heeft na het herstel van de bevingsschade. JFE Bouw & Renovatie kan zowel binnen- als buitenschilderwerk leveren. Wilt u weten welke diensten wij nog meer aanbieden? Bekijk dan de dienstenpagina op onze website of neem contact met ons op. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Onze specialisten helpen u graag met al u vragen en geven vrijblijvend advies op maat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug