Bevingsschade herstel

Herstel bevingsschade

  • Herstel en preventief versterken
  • Specialist in beving schade

In Nederland komen er steeds vaker aardbevingen en aardschokken voor. Hierdoor is het mogelijk dat uw woning schade oploopt. Wanneer uw woning aardbevingsschade oploopt, dan moet u de bevingsschade laten herstellen. Doet u dit niet? Dan kan het diverse gevolgen hebben. Want hierdoor zal uw woning slecht isoleren en kan er vocht in uw muren komen. Daardoor kunnen vocht- en schimmelplekken ontstaan.

Daardoor moet u dus ook weer meer stoken om de woning op temperatuur te krijgen in de winterdagen. Ook kan de veiligheid van uw woning afnemen door bevingsschade. Hierdoor is het mogelijk dat er gevaarlijke situaties kunnen plaatsvinden. Laat daarom bevingsschade zo snel mogelijk herstellen. Maak een afspraak bij JFE Bouw & Renovatie en onze specialisten komen bij u langs om de bevingsschade inspecteren.

Bevingsschade herstellen

Bevingsschade herstellen en preventief versterken

Omdat bevingsschade de veiligheid van uw woning of pand kan aantasten is het van belang dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Wanneer er een beving of schok is geweest en er is bevingsschade ontstaan aan uw woning of pand, schakel dan zo snel mogelijk een specialist in. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie komen graag bij u langs om de bevingsschade te inspecteren. Wanneer wij de staat van uw woning of pand hebben ingeschat kunnen wij voor u de bevingsschade herstellen.

Daarnaast is het preventief versterken van de woning ook één van de mogelijkheden die wij u bieden. Onze specialisten zullen de mogelijkheden bekijken en deze aan u voorleggen. Wanneer het voorkomt dat er een nieuwe aardbeving of aardschok komt, dan is de kans op aardbevingsschade een stuk kleiner. Uiteraard heeft de kracht van de aardbeving hier wel invloed op. Is er bevingsschade aan uw woning en wilt u deze aardbevingsschade herstellen? JFE Bouw & Renovatie staat voor u klaar!

Naast bevingsschade herstel meer diensten beschikbaar

Naast bevingsschade herstellen en het preventief versterken van uw woning kan JFE Bouw & Renovatie nog meer klussen voor u uitvoeren. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij diverse klussen voor u uitvoeren. Heeft u aardbevingsschade gehad? Dan kan gevelreiniging en gevel impregneren ook van pas komen. Daarmee wordt uw gevel grondig schoongemaakt en direct ingesmeerd voor een goede beschermlaag. Daarnaast kan er ook binnen schade ontstaan. Onze stukadoren kunnen uw muren en plafonds voorzien van een nieuwe stuclaag en zien uw kamers er weer als nieuw uit. Ook kunnen de ramen en kozijnen beschadigd raken. Ramen en kozijnen vervangen kunt u ook laten doen door JFE Bouw & Renovaite. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Bekijk de website of neem contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon of het contactformulier op onze website.

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug