Renovatie

Uw huis renoveren door een specialist

Wilt u uw huidige woning opknappen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Schakel de hulp van JFE Bouw & Renovatie in! Onze specialisten helpen graag bij de renovatie van uw woning. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Een oplossing die aan uw woonwensen voldoet, maar ook een oplossing die bouwtechnisch haalbaar is. Wilt u uw hele woning renoveren of één of enkele ruimtes? Het maakt voor ons niks uit, wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering!

Keuken verbouwen en renoveren

Uw woning renoveren, zelf doen of toch uitbesteden?

In sommige gevallen wordt ervoor gekozen om een renovatie zelf uit te voeren. Bij JFE Bouw & Renovatie raden wij altijd aan om er een bouwkundig specialist naar te laten kijken. Een renovatie lijkt op het oog niet altijd complex, maar achteraf blijken er dan toch mankementen te zijn die al eerder geconstateerd kunnen worden. Bij een renovatie van een woning wordt er namelijk vaak wat gesloopt in de woning. Hierbij kunt u tegen asbest aanlopen, problemen met de elektra, meetwerk waardoor bijvoorbeeld een keuken of badkamer niet goed geplaatst kan worden etc. Dit brengt weer extra kosten met zich mee. Door een specialist in te schakelen, kunt u deze problemen voorkomen. Wij bij JFE Bouw & Renovatie nemen de hele renovatie uit handen en ontzorgen u in het hele traject. Wij zorgen ervoor dat uw renovatie slaagt en u weer prettig kunt wonen!

JFE Bouw & Renovatie, uw partner voor bouw, onderhoud en renovatie!

Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in huisrenovatie zijn wij de ideale partner voor het renoveren van woningen. Echter gaan wij verder dan dat, wij zorgen na de renovatie ook voor de aanvullende diensten. JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u ondersteunen met veel meer klussen in en rondom uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een aanbouw of overkapping plaatsen? Of wilt u bevingsschade laten herstellen? JFE Bouw & Renovatie kan deze klussen voor u uitvoeren. Daarnaast bieden wij nog andere diensten aan, bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via mail, telefoon en het contactformulier op onze website. Ook voor vragen, verdere informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug