Renovatie

Huis renoveren

  • Volledige renovatie naar uw smaak
  • Breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie

Wilt u uw huidige woning goed onder handen laten nemen en opknappen? Maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Schakel de hulp van JFE Bouw & Renovatie in. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw huis te renoveren naar uw smaak. Hierbij kijken wij samen naar de beste oplossing voor uw situatie en wensen. Daarbij kijken wij naar een bouwtechnisch haalbaar plan, maar houden wij uiteraard rekening met uw woonwensen. Wilt u uw hele huis renoveren of enkele ruimtes?

Naast een renovatie van uw woning kunt u er ook voor kiezen om uw huis te verbouwen of om een nieuw huis te laten bouwen. Kiest u voor het (ver)bouwen van uw huis? Dan gaat het vaak om bouwkundige wijzigingen, zoals een aanbouw of uitbouw. Gaat u voor renovatie van uw woning? Dan gaat het meestal om het vervangen van oude onderdelen van uw woning. Laat uw huis renoveren door het vervangen van een keuken, badkamer, trap en dergelijke.

Keuken verbouwen en renoveren

Huis renoveren? Zelf of een toch specialist?

In sommige gevallen wordt ervoor gekozen om een renovatie van een woning zelf te doen. Echter raden wij bij JFE Bouw & Renovatie altijd aan om er een bouwkundig specialist er bij te betrekken. Want op het oog lijkt een renovatie niet altijd complex, maar in praktijk komen er toch altijd mankementen of tegenvallers die van te voren voorkomen hadden kunnen worden. Daarnaast kunt u ook tegen verschillende dingen aanlopen tijdens de renovatie van de woning. Want bij een woning renovatie wordt er vaak wat gesloopt. Daardoor kunt u tegen asbest aanlopen, kunnen er problemen met de elektra of leidingen voorbijkomen of is er een fout gemaakt in het meetwerk. Schakel daarom altijd een specialist in als u uw huis wilt renoveren!

Wat zijn de kosten van een huis renoveren?

Een belangrijke reden voor het kiezen voor de renovatie van een woning kunnen de kosten zijn. Maar wat zijn de kosten voor een huis renovatie? Gemiddeld kost een huis renoveren tussen de €5.000,- en €100.000,- euro. Hierbij is het uiteraard afhankelijk hoe groot de woning renovatie is. Laat u enkel één kamer renoveren of kiest u ervoor om het gehele huis te renoveren? Daarnaast spelen er ook nog andere factoren mee die van invloed zijn op de prijs. Overweeg voor uzelf welke optie u het beste uitkomt. Wilt u graag meer informatie of advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken dit graag!

JFE Bouw & Renovatie voor bouw, onderhoud en renovatie!

Wij hebben ons gespecialiseerd in renovatie van woningen. Echter stopt onze specialisatie daar niet. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u ondersteunen met veel meer klussen in en rondom uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een aanbouw of overkapping plaatsen? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor kleinere klussen dan een huis renoveren. Onze stukadoors kunnen divers stucwerk leveren, wij kunnen uw gevel grondig schoonmaken met gevelreiniging en onze schilders kunnen al het schilderwerk binnen en buiten voor u uitvoeren. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Bekijk onze dienstenpagina of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug