Gevel herstel

Gevel herstel: voegen repareren of herstellen

Wanneer de voegen in de buitenmuur van uw gevel zijn verouderd of gescheurd zijn, dan kunt u het beste een gevelspecialist inschakelen om de voegen te repareren of te herstellen. Want wanneer uw voegen gescheurd zijn, dan is het van belang om deze te laten vervangen door een specialist. Wanneer de voegen verouderd zijn hoeft dit niet per se tot overlast zijn. Echter wanneer uw voegen gescheurd zijn, dan kan vochtoverlast in uw muur veroorzaken. Dit kan grote gevolgen hebben. Laat daarom uw voegen repareren of herstellen.

Ook kan het zijn dat na verloop van jaren het voegwerk en de gehele buitenmuur een smerige of vieze uitstraling hebben. Dan kan gevelreiniging een uitkomst zijn. Dan zullen wij uw gehele gevel schoonmaken en ziet deze er weer als nieuw uit. Als gevelspecialist kunnen wij voegen repareren en gevelreiniging ook combineren. Zoekt u een gevelspecialist? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie en maak een afspraak!

Stukadoren

Scheuren in uw buitenmuur repareren

Naast het voegwerk zal ook uw gehele gevel verouderen. Want door weersomstandigheden, uitlaatgassen en mos kunnen ook de bakstenen van uw gevel aangetast worden. Hierdoor is het mogelijk dat er scheuren ontstaan. Wilt u scheuren in uw buitenmuur repareren? Ook dan kunt u het beste een gevelspecialist inschakelen. Want scheuren in uw buitenmuur repareren vereist een zorgvuldige aanpak, maar ook ervaring en specialisatie. Onze gevelspecialisten kunnen de scheuren in uw buitenmuur repareren en wanneer nodig ook de voegen herstellen. Zitten er scheuren in uw gevel en zoekt u een specialist? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie en laat de scheuren in uw buitenmuur repareren door onze specialisten!

JFE Bouw & Renovatie biedt een totaalpakket aan gevelonderhoud, zoals gevel herstel of gevelreiniging. Want wij kunnen uw voegen repareren of herstellen, maar kunnen ook scheuren in uw buitenmuur of gevel repareren. Hierdoor kunnen wij uw gevel in goede staat herstellen. Wilt u uw gevel stralen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Hiermee kunnen wij uw gehele gevel schoonmaken en ziet de gehele gevel er weer goed en als nieuw uit. Daarnaast kunt u bij ons ook uw gevel impregneren. Hierdoor zal uw buitenmuur water goed afstoten en afvoeren. Na gevel herstel of gevelreiniging is uw gevel impregneren zeker aan te raden. Hierdoor beschermt u uw woning tegen water- of vochtoverlast en beschermt u uw buitenmuur en gevel tegen regenbuien.  

Naast gevel herstel diverse andere diensten mogelijk

Zoekt u een gevelspecialist voor gevel herstel? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres. Echter zijn wij als bedrijf breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u meer diensten aan bieden voor diverse klussen in en rondom uw woning. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Bekijk dan onze website of neem contact op. U kunt ons onder andere inschakelen als stukadoor of laat uw kozijnen vervangen door onze specialisten. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u graag advies ontvangen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon en het contactformulier op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Dit zeggen onze
klanten over ons

Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

Bel mij vrijblijvend terug