Gevel impregneren

Gevel impregneren: waarom en wat is het?

Regelmatig uw gevel impregneren is noodzakelijk. Want anders bestaat er een kans dat er vocht en water in uw gevel gaat zitten. Hierdoor kunnen er vocht- en schimmelplekken ontstaan. Door gevel impregneren wordt de buitenmuur beschermd en beter waterafstotend gemaakt. Hoe werkt een buitenmuur impregneren? Door het impregneermateriaal in de muur te spuiten zal het materiaal de poriën van de muur dicht maken. Na gevelreiniging wordt gevel impregneren ook altijd aangeraden.

Daarnaast is een buitenmuur impregneren niet alleen tegen vocht- en schimmelplekken, maar is het ook brandvertragend. Daarnaast kan graffiti, wanneer dit is aangebracht, makkelijker verwijderd kunnen worden. Wilt u uw gevel en buitenmuur laten impregneren? Kies dan voor de specialisten van JFE Bouw & Renovatie. Wij zijn gespecialiseerd en komen uw gevel en buitenmuur impregneren. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Stukadoren

Gevel of muur impregneren, zelf of laten uitvoeren?

Een gevel of muur impregneren is een klus dat niet iedereen zelf kan uitvoeren. Want het impregneermiddel moet gelijk worden verdeeld over de gevel en omdat het transparant is, kan dit lastig te zien zijn. Ook heeft u hier speciale apparatuur voor nodig en is enige ervaring wenselijk. Daarnaast moet u ook rekening houden met de onderstaande zaken. Zelf uw gevel impregneren is mogelijk, maar er komt veel bij kijken. Daarom moet er een goede afweging gemaakt worden. Twijfelt u? Schakel dan een specialist in voor het impregneren van een gevel of buitenmuur.

  • Maak uw gevel goed schoon en stofvrij.
  • Zorg ervoor dat de voegen van de gevel nog in goede staat zijn.
  • Heeft uw gevel scheuren? Laat de scheuren in de muur eerst repareren.
  • Plak of dek de kozijnen, ramen en deuren in de gevel/muur af.

 

Voordat we uw gevel impregneren is een goede reiniging noodzakelijk. Want anders kan er vuil tussen de gevel blijven zitten. Gaat u uw buitenmuur zelf impregneren? Zorg dan voor een grondige reiniging voordat u begint. Ook is het mogelijk dat er een scheur in uw gevel zit. Dankzij gevel herstel kunnen wij deze schade herstellen. Wanneer gewenst kunnen wij direct gevelreiniging uitvoeren, maar ook uw gevel impregneren. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Of wilt u uw gevel eens laten inspecteren? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie en maak een afspraak!

Meer mogelijk dan buitenmuren impregneren

Wilt u uw gevel of buitenmuur laten impregneren? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in gevel reinigen en impregneren, maar bieden ook nog andere diensten aan. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij meerdere klussen voor u uitvoeren. Naast uw gevel en muur reinigen en impregneren kunnen wij onder andere ook uw kozijnen vervangen, zowel binnen als buiten schilderwerk voor u uitvoeren of schakel onze gespecialiseerde stukadoor in voor diverse soorten stucwerk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon of het contactformulier. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met de diverse klussen in en rondom uw woning!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Dit zeggen onze
klanten over ons

Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

Bel mij vrijblijvend terug