Gevel impregneren

Gevel impregneren: waarom en wat is het?

Bij veel gebouwen kan het voorkomen dat er vocht van buitenaf in de gevel gaat zitten. Wanneer dit het geval is, dan kan gevel impregneren helpen. Want door uw gevel te impregneren wordt uw gevel weer waterafstotend gemaakt. Hoe werkt impregneren? Door het impregneermateriaal in de muur te spuiten zal het materiaal de poriën van de muur dicht maken. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat er geen vocht meer naar binnen kan dringen.

Daarnaast zorgt gevel impregneren ervoor dat uw gevel schimmelwerend en brandvertragend is. Ook worden de stenen beschermt tegen zure regen en wanneer er graffiti wordt aangebracht, dan is dit gemakkelijk te verwijderen. Komt er vocht in uw gevel en wilt u uw gevel en buitenmuur laten impregneren? Kies dan voor de specialisten van JFE Bouw & Renovatie. Wij zijn gespecialiseerd en komen uw gevel en buitenmuur impregneren. Neem contact op en maak een afspraak!

Stukadoren

Gevel of muur impregneren, zelf of laten uitvoeren?

Een gevel of muur impregneren is een klus dat niet iedereen zelf kan uitvoeren. Want het is een lastige klus en er kan veel misgaan. Want het impregneermiddel moet gelijk worden verdeeld over de gevel en omdat het transparant is, kan dit lastig te zien zijn. Daarnaast kunnen er gevaarlijke situaties voorkomen wanneer er een ladder gebruikt wordt. Daarnaast moet u ook rekening houden met de volgende zaken:

  • Maak uw gevel goed schoon en stofvrij.
  • Zorg ervoor dat de voegen van de gevel nog in goede staat zijn.
  • Heeft uw gevel scheuren? Laat de scheuren in de muur eerst repareren.
  • Plak of dek de kozijnen, ramen en deuren in de gevel/muur af.

Daarnaast moet u er op letten dat u uw gevel eerst goed reinigt. Want door gevelreiniging wordt uw gevel compleet schoongemaakt en zo voorkomt u dat er een laag vuil tussen de gevel en het impregneer komt te zitten. Doordat het om een specialistische klus gaat kunt u het best ook een specialist inschakelen. JFE Bouw & Renovatie is dé specialist bij u in de buurt. Gaat u deze klus toch zelf uitvoeren? Dan moet u zorgvuldig aan de slag gaan. Enige ervaring is noodzakelijk, daarnaast moet u de juiste materiaal en gereedschap aanschaffen.

Meer diensten dan gevel en muur impregneren

Wilt u uw gevel of buitenmuur laten impregneren? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in muren impregneren, maar bieden ook nog andere diensten aan. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij meerdere klussen voor u uitvoeren. Naast uw gevel en muur impregneren kunnen wij onder andere kozijnen vervangen, schilderwerk leveren of schakel onze stukadoor in voor divers stucwerk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon of het contactformulier. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met de diverse klussen in en rondom uw woning!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Dit zeggen onze
klanten over ons

Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

Bel mij vrijblijvend terug