Schilderwerk en onderhoud

Binnen- en buitenschilderwerk

Schilderen moet regelmatig gebeuren, want na verloop van tijd kan dit gaan afbrokkelen, poederen of loslaten. Daarom is het goed om regelmatig het schilderwerk te controleren, zowel binnen als buiten. Wanneer u het schilderwerk wilt aanpakken, dan moet u altijd eerst het binnen schilderwerk controleren. Dat heeft te maken met de luchtvochtigheid dat binnen vaak hoger ligt. Hierdoor beschermt u de kant met de hoogste kans op vochtindringing.

Wanneer het binnen schilderwerk in goede staat verkeerd of is opgeknapt, dan kunt u ook het buitenschilderwerk aanpakken. Wilt u deze klus liever uit handen geven aan een ervaren schilder? Of wilt u het schilderwerk laten controleren? Dan kunnen de specialisten van JFE Bouw & Renovatie hierbij helpen! Onze gespecialiseerde schilders kunnen zowel het binnen als buitenschilderwerk voor u uitvoeren. Dan bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Stukadoren

Huis laten schilderen door een specialist

Omdat het schilderwerk van uw woning voor de uitstraling zorgt, moet dit onderdeel er natuurlijk goed uitzien. Wanneer het schilderwerk afbrokkelt, poedert of loslaat dan zit dit er uit als onderhoudsachterstand. Hoe kunt u zien wanneer er nieuw buitenschilderwerk nodig is? Voornamelijk de gevels aan het zuiden en westen moeten regelmatig gecontroleerd worden. Deze gevels krijgen namelijk de meeste zon en regen. Hierdoor zal het schilderwerk aan deze gevels sneller afbrokkelen, poederen of loslaten. Daarom kunt u aan deze gevels ook als eerst zien wanneer er nieuw schilderwerk buiten nodig is. Ook wanneer u de kozijnen schoonmaakt met een schoonmaakdoekje kunt u ook merken wanneer uw schilderwerk aan vervanging toe is. Want als het verf op het doekje achterblijft, dan is dat een teken dat u uw kozijnen moet (laten) schilderen.

Ook kunt u naast de kozijnen bijvoorbeeld uw deur of buitenmuur laten controleren en schilderen. Want ook uw deur of buitenmuur moeten eens in de zoveel tijd opnieuw geschilderd worden. Wilt u het schilderwerk van uw huis laten controleren en schilderen? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie en onze specialisten komen bij u langs. Wij kunnen zowel binnen als buitenschilderwerk leveren. Wij helpen u graag met uw kozijnen, deuren, muren en gevels. Neem eenvoudig contact met ons op via mail, telefoon of het contactformulier. Onze specialisten voeren graag uw binnen als buitenschilderwerk voor u uit. Wij helpen u graag!

JFE Bouw & Renovatie beschikbaar voor meerdere klussen!

Door specialisatie in schilderwerk weten wij als geen ander hoe wij uw binnen en buitenschilderwerk moeten uitvoeren. Echter stopt onze specialisatie daar niet en kunnen wij u voorzien van diverse andere diensten. JFE Bouw & Renovatie is namelijk breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij diverse klussen in en rondom uw woning voor u uitvoeren. Onze stukadoor kan bijvoorbeeld divers stucwerk leveren. Ook bieden wij gevelonderhoud zoals gevelreiniging aan en kunnen wij aanbouw & overkappingen plaatsen. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u advies? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en onze werknemers helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via telefoon, mail of het contactformulier op onze website.

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug