Schilderwerk en onderhoud

Huis laten schilderen

  • Verzekerd van strak schilderwerk en goede kwaliteit
  • Binnen- en buitenschilderwerk

Het schilderwerk van uw woning draagt bij aan de uitstraling van het huis. Daarom is het van belang dat het schilderwerk er strak uitziet. Hiervoor kunt u het best een specialist laten langskomen. Door uw huis te laten schilderen door een schilder bent u verzekerd van kwaliteit. Hierdoor ziet uw woning er weer strak uit. Laat u uw huis schilderen door een specialist? Dan kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen het buitenschilderwerk of alleen het binnen schilderwerk uit te laten voeren. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om zowel binnen als buiten het schilderwerk aan te pakken.

Laat u uw huis schilderen? Dan kunt u denken aan al uw kozijnen, muren, plafonds en diverse andere zaken. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie nemen deze klus graag uit uw handen. Eens in de zoveel tijd zal het schilderwerk opnieuw uitgevoerd moeten worden. Want na verloop van tijd zal het schilderwerk iets afbrokkelen en lelijker worden. Elke keer wanneer u uw huis laat schilderen kunt u de specialist van JFE Bouw & Renovatie inschakelen. Neem eenvoudig contact met ons op en maak een afspraak. Dan komen onze specialisten zo snel mogelijk bij u langs!

Stukadoren

Binnen- en buitenschilderwerk

Kiest u ervoor om het binnenschilderwerk aan te laten pakken? Dan is get belangrijkste wat gedaan moet worden het schuren en plamuren van de ondergrond. Want de ondergrond moet wel effen zijn en de oude verflaag mag natuurlijk niet weer doorbreken. Voor binnenschilderwerk zit u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres. Laat bijvoorbeeld uw muren, plafonds en kozijnen schilderen. Daarnaast is het ook mogelijk om buitenschilderwerk uit te laten voeren. Voornamelijk de gevels aan het zuiden en het westen moeten regelmatig gecontroleerd worden. Want deze gevels krijgen het meeste met zon en regen te maken. Hierdoor zal het verf op deze gevels sneller afbrokkelen. Wilt u de buitenmuur laten schilderen of ander buitenschilderwerk laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Wat kost een schilder per uur?

De kosten van een schilder per uur hangt aan een aantal factoren af. Zo heeft u bij binnenschilderwerk bijvoorbeeld te maken met sauswerk en spuitwerk voor de grote oppervlakten. Hierbij kunt u voor sauswerk gemiddeld rekenen op een prijs tussen de €10,- en €16,- euro per uur en voor spuitwerk op een €6,- tot €12,- euro per uur. Uiteraard is dit een richtlijn en zal de prijs oplopen wanneer u meerdere lagen nodig heeft of wanneer er ander werk gedaan moet worden. Voor buitenschilderwerk wordt er vaker gekeken naar een totaal prijs. Daarnaast wordt hier gebruik gemaakt van speciale materialen en verf. Hierdoor vallen de kosten voor een buitenschilder hoger uit. Een buitenschilder kost per uur gemiddeld €35,- tot €50,- euro.

JFE Bouw & Renovatie beschikbaar voor meerdere klussen!

Dankzij onze specialisatie in schilderwerk weten wij als geen ander hoe wij uw binnen- of buitenschilderwerk moeten uitvoeren. Daarom zijn wij dé partij voor het schilderwerk van uw woning. Echter stopt onze specialisatie daar niet. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u meerdere klussen voor u uitvoeren. Zoekt u bijvoorbeeld iemand voor gevelreiniging of ander gevelonderhoud? Of heeft u een stukadoor nodig? Of wilt u verbouwen, renoveren of uw woning laten onderhouden? JFE Bouw & Renovatie heeft diverse specialisten in dienst die deze klussen voor u kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze diensten op onze website.

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug