Bent u op zoek naar gevelreiniging in Enschede? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres! Elke woningbezitter heeft er wellicht al eens van gehoord, het reinigen van de gevel. Echter is dit niet het eerste waar u aan denkt wanneer u aan het onderhoud van uw woning of pand denkt. Het is al jarenlang een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning en ook steeds meer huishoudens in Nederland gaan de noodzaak ervan inzien. Gevelreiniging Enschede is van groot belang om toekomstige schade aan uw gevel te voorkomen.

Er zijn verschillende factoren die een negatieve invloed hebben op uw gevel. Meestal gaat het om factoren als wind, regen en uitlaatgassen. Daarnaast wordt ook veel voorkomende schade veroorzaakt door mos. Als er mos op uw gevel zit en het gaat vriezen, dan zet het mos uit. Doordat het mos zich uitzet ontstaan er scheuren in uw gevel. Gevelreiniging Enschede kan dat voorkomen. Maak een afspraak en onze specialisten van JFE Bouw & Renovatie komen graag langs voor gevelreiniging in Enschede!

Verschillende vormen van gevelonderhoud mogelijk!

Gevelreiniging

Het onderhouden van uw gevel moet goed gebeuren. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Geen zorgen, want JFE Bouw & Renovatie is dé specialist bij u in de buurt. Wij nemen graag de werkzaamheden uit uw handen. Door onze brede specialisatie kunnen wij een compleet pakket aan gevelonderhoud bieden. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan voor gevelonderhoud: gevelimpregnering, gevelrenovatie en gevelreiniging in Enschede. Wilt u uw gevel gaan onderhouden? Schakel dan een specialist in. JFE Bouw & Renovatie is een gespecialiseerd bedrijf bij u in de buurt. Onze diensten worden hieronder kort uitgelegd:

 • Gevel impregneren: door gevelimpregnering is uw gevel beter bestand tegen water. Er wordt een stof over uw gevel heen gespoten zodat uw gevel water beter kan afstoten.
 • Gevelrenovatie: bij gevelrenovatie kunt u denken aan het repareren van scheuren in de binnen- of buitenmuur, het vervangen van bakstenen en voegen of andere werkzaamheden.
 • Gevelreiniging: door middel van gevelreiniging wordt de kans op scheuren in uw gevel verminderd en zal de levensduur van uw gevel verlengd worden.

Het goed onderhouden van uw gevel zorgt er daarnaast niet alleen voor dat de levensduur van de gevel wordt verlengd. Het zorgt er namelijk ook voor dat uw woning beter zal isoleren en dat uw woning of pand waardevast blijft of in waarde toeneemt. Het goed onderhouden van uw gevel heeft daarom vele voordelen. Wilt u uw gevel ook laten reinigen, impregneren of renoveren? Neem dan eenvoudig contact op met JFE Bouw & Renovatie en maak een afspraak. Wij zijn de totaalpartner voor gevelonderhoud. Onze specialisten komen bij u langs om uw gevel te inspecteren en brengen een advies op maat uit. Aan de hand daarvan weet u waar u aan toe bent. Gaat u akkoord? Dan zullen onze specialisten uw gevel impregneren, renoveren of reinigen.

Bevingschade

Verschillende diensten in en rondom uw woning in Enschede

Gevelonderhoud

Als gespecialiseerd bedrijf in bouw, onderhoud en renovatie kunnen wij meer uitvoeren dan gevelrenovatie, gevelimpregnering en gevelreiniging in Enschede. Wij bieden nog veel meer diensten aan in Enschede. Zo kunt u onder andere onze stukadoors inschakelen, kunnen wij uw kozijnen vervangen en aanbouw & overkappingen voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op! Wij zijn te bereiken via ons email adres, telefoon en het contactformulier op onze website. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten geven u altijd advies op maat. Maak snel een afspraak met JFE Bouw & Renovatie!

  Neem contact met ons op!

  JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

  E-mail: info@jfebouw.nl

  Telefoon: 06 42 28 01 09