Goed onderhoud is voor elke woning noodzakelijk. Echter wordt een belangrijk onderdeel vaak overgeslagen. Want gevelreiniging Rijssen wordt nog lang niet altijd uitgevoerd. Terwijl gevelreiniging en ander gevelonderhoud erg belangrijk is voor uw woning. Door middel van gevelreiniging Rijssen kunt u de kans op gevelschade verkleinen. Omdat uw gevel veel in contact staat met regen, wind, uitlaatgassen en mos kan er schade ontstaan. Door middel van gevelreiniging in Rijssen kunt u de kans op deze gevelschade verkleinen. Dankzij gevelreiniging in Rijssen kunt u de levensduur van uw gevel verlengen en geniet u van diverse andere voordelen. Wilt u uw gevel laten reinigen? Schakel dan een specialist in! JFE Bouw & Renovatie is dé specialist bij u in de buurt. Neem eenvoudig contact met ons op of maak een afspraak en onze specialisten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende vormen gevelonderhoud in Rijssen

Gevelreiniging

Naast gevelreiniging in Rijssen kan JFE Bouw & Renovatie u helpen met ander gevelonderhoud. Dankzij een brede specialisatie is het mogelijk om een totaal pakket aan te bieden. Hierdoor kunnen wij u helpen met gevelreiniging, maar ook met gevel renoveren en gevel impregneren in Rijssen. Onze specialisten komen altijd uw gevel inspecteren en geven u advies op maat. Dan weet u waar u aan toe bent. Door goed gevelonderhoud zorgt u niet alleen voor een langere levensduur, maar komt het ook de woningwaarde ten goede. Daarnaast zal uw woning ook beter isoleren, dan bespaart u ook enigszins op de energiekosten! Wilt u uw gevel laten onderhouden? JFE Bouw & Renovatie helpt u graag!

 • Door gevelreiniging wordt de kans op toekomstige schade verkleind. Daarnaast ziet uw gevel er door de grondige schoonmaak er ook weer beter uit.
 • Zijn er toch scheuren ontstaan in uw gevel? Dan kunnen wij uw gevel renoveren. Denk hier bijvoorbeeld aan het vervangen van bakstenen in de binnen- of buitenmuur.
 • Door uw gevel te impregneren zal uw gevel water weer correct afstoten. Dit wordt zeker aangeraden na een reiniging of renovatie, voor optimale bescherming.

Wilt u uw gevel in Rijssen laten onderhouden? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie. Dankzij een brede specialisatie in gevelonderhoud kunnen wij u helpen met gevel renoveren, impregneren en gevelreiniging in Rijssen. Door advies op maat van onze specialisten komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie staan voor u klaar om uw gevel te renoveren, impregneren of reinigen. Neem eenvoudig contact op of maak een afspraak!

Bevingschade

Meer diensten beschikbaar in Rijssen

Gevelonderhoud

Naast gevelreiniging Rijssen en ander gevelonderhoud kunnen wij u bij diverse andere klussen ondersteunen. Want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u meerdere diensten aanbieden voor klussen in en rondom uw woning. Daardoor kunnen wij onder andere helpen bij kozijnen vervangen en kan onze stukadoor Rijssen divers stucwerk voor u uitvoeren. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via het contactformulier op onze website, ons emailadres of het telefoonnummer. Ongeacht de klus, JFE Bouw & Renovatie is dé partij voor u! Wij leveren uitsluitend kwaliteit en een goede service en zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Onze specialisten staan voor u klaar!

  Neem contact met ons op!

  JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

  E-mail: info@jfebouw.nl

  Telefoon: 06 42 28 01 09