Wegens vakantie zijn wij minder goed bereikbaar van maandag 26 juli 2021 t/m 15 augustus 2021.

Excuses voor het ongemak!

Zijn uw kozijnen beschadigd, ontstaan er naden en kieren of merkt u dat ze gewoon niet meer goed functioneren? Dan kan het verstandig zijn om de kozijnen in Rijssen te laten vervangen. Ook wanneer u nog beschikt over oudere kozijnen is het aan te raden om toch over te gaan op nieuwe kozijnen. De nieuwe kozijnen in Rijssen worden tegenwoordig met betere technieken gemaakt waardoor deze kozijnen een hogere isolatiewaarde hebben. Daarmee zet u een goede stap om te besparen op uw energierekening. Kiest u naast een nieuw kozijn ook nog voor topkwaliteit glas, zoals hr++ glas? Dan isoleren uw ramen en kozijnen nog beter.

JFE Bouw & Renovatie is de partij bij u in de buurt die deze klus tot in de perfectie kan uitvoeren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van kozijnen. Over het algemeen kennen we grofweg drie soorten kozijnen, te weten; aluminium kozijnen, houten kozijnen en kunststof kozijnen. Elk soort materiaal heeft eigen voor- en nadelen. Wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u door middel van het juiste advies helpen met het maken van de juiste keuze die geheel bij uw wensen past. U krijgt altijd vrijblijvend advies op maat. Samen met onze specialisten komt u tot de juiste beslissing en plaatsen we graag uw nieuwe kozijnen.

Nieuwe kozijnen in Rijssen

Kozijnen vervangen

Bij het kiezen van nieuwe kozijnen in Rijssen kunt u kiezen uit drie soorten kozijnen. U kunt kiezen uit kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen in Rijssen. Deze drie materialen worden het meest gekozen en bieden over het algemeen de juiste dekking voor een kozijn. Zoals aangegeven hebben de verschillende soorten materialen elk hun eigen voor- en nadelen. Hieronder lichten we een aantal voordelen per materiaal uit. Deze kunt u bekijken en vergelijken en op basis daarvan wellicht uw keuze baseren.

 • Aluminium kozijnen zijn over het algemeen de optie wanneer u kiest voor veiligheid. De kozijnen zijn steviger en sterker dan nieuwe kozijnen van andere materialen. Verder zijn de aluminium kozijnen makkelijk te repareren bij schade en nemen ze geen vocht op.
 • Houten kozijnen worden meestal gekozen voor de uitstraling die zij bieden, maar ook voor de lange levensduur die de kozijnen hebben. Mits goed onderhouden uiteraard. Daarnaast slaan de houten kozijnen ook CO2 op waardoor het ook nog eens duurzaam is.
 • De kunststof kozijnen isoleren over het algemeen het beste en daarmee is het ook een duurzame optie. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen Rijssen eenvoudig in het onderhoud en zijn ze goedkoper dan de andere twee kozijnen.

Naast de bovenstaande voordelen zijn er uiteraard ook nog nadelen waar u aan moet denken. Ook deze nadelen zou u moeten meenemen in uw overweging. Als u een keuze wilt gaan maken is het aan te raden om de eigenschappen die u belangrijk vindt op te schrijven. Door deze eigenschappen naast de voor- en nadelen te leggen kunt u de keuze beter maken. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor uw nieuwe kozijnen in Rijssen? De specialisten van JFE Bouw & Renovatie staan voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies. Samen met u maken wij de juiste keuze voor uw nieuwe kozijnen. Of u nu aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof kozijnen in Rijssen wilt laten plaatsen. JFE Bouw & Renovatie is dé partij bij u in de buurt! Wilt u nieuwe kozijnen? Neem dan contact met ons op!

Vervangen kozijnen

Meer dan kozijnen plaatsen en vervangen

Kozijnen vervangen

JFE Bouw & Renovatie biedt nog meer diensten aan dan alleen het plaatsen en vervangen van kozijnen. Zo kunnen wij door onze brede specialisatie meer diensten leveren in en rondom uw woning. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging of gevelimpregnering, een stukadoor in Rijssen of aanbouw & overkappingen. Bent u benieuwd naar alle diensten die wij leveren? Bekijk dan onze website of neem contact op! Wij bespreken graag de verschillende diensten en de mogelijkheden voor u en uw woning of pand. JFE Bouw & Renovatie is de partij bij u in de buurt voor bouw, onderhoud of reparatie.

  Neem contact met ons op!

  JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

  E-mail: info@jfebouw.nl

  Telefoon: 06 42 28 01 09