Wanneer u een woning bezit, dan zal er op den duur weer een keer gestukt moeten worden. Uw muren en plafonds zijn na een bepaalde tijd toe aan een nieuwe stuclaag. Schakel hiervoor een stukadoor uit Almelo in! JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor van Almelo en omgeving. Wij beschikken over jarenlange ervaring en daardoor kunnen wij topkwaliteit en goede dienstverlening garanderen. Ons team bestaat uit veelzijdige, vakkundige en gespecialiseerde mensen. Zij kunnen elke klus tot in de perfectie uitvoeren en daarom kunnen we bijna elk soort stucwerk aan. Na de werkzaamheden zien uw muren en plafonds er weer helemaal strak uit. Bent u dus op zoek naar een stukadoor uit omgeving Almelo? JFE Bouw & Renovatie staat voor u klaar.

De voordelen van een stukadoor uit Almelo

U kunt er uiteraard voor kiezen om uw muren en plafonds zelf te gaan stucen. U moet er dan wel rekening mee houden dat het een lastige klus is, het is erg intensief en kan tijdrovend worden. Daarnaast is het niet een klusje wat u er zomaar even bij kan doen. Om ervoor te zorgen dat het er straks allemaal goed en strak uitziet kunt u het beste een stukadoor uit de omgeving Almelo inhuren. Zo bent u ervan verzekerd dat alles goed gebeurt en dat het stucwerk van hoge kwaliteit is wanneer het af is. De stukadoors van JFE Bouw & Renovatie hebben veel ervaring in het stucen van onder andere muren en plafonds en zijn in het bezit van de benodigde materialen en gereedschap. Het is dus niet nodig dat u zelf de materialen aanschaft.  

Daarnaast is het zo dat een stukadoor in Almelo meer doet dan alleen het stucen van de muren en plafonds. De ruimte moet namelijk eerst leeg worden gemaakt. De ondergrond waar de nieuwe stuclaag op moet komen moet schoon zijn, eventuele gaten moeten worden opgevuld en er wordt een voorstrijkmiddel aangebracht. Daarna gaat een stukadoor in Almelo pas beginnen aan het stucwerk. Er komt dus meer bij kijken dan u wellicht gedacht heeft. Laat u daarom volledig ontzorgen door de stukadoors van JFE Bouw & Renovatie. Onze stukadoors uit Almelo staan voor u klaar om uw woning er weer strak uit te laten zien!

Meer dan alleen stucwerken

JFE Bouw & Renovatie is voor meer klussen in te schakelen dan alleen het stucen van uw muren en plafonds. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in schadeherstel, aanbouw en overkappingen, gevelherstel en schilderwerken. Heeft u meerdere klussen rondom of in het huis? Dan komen wij graag langs om te kijken welke klussen wij voor u kunnen oplossen. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in Almelo en omgeving? Of heeft u een klus liggen? JFE Bouw & Renovatie staat voor u klaar om uw klus aan te pakken en u volledig te ontzorgen. Neem contact met ons op via de website, telefoon of email. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat!

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09