Elke muur en elk plafond is er een keer aan toe, een nieuwe stuclaag. U kunt er uiteraard voor kiezen om de nieuwe stuclaag zelf aan te brengen, maar wij adviseren u om dit over te laten een stukadoor. Want wanneer het stucwerk niet goed wordt uitgevoerd zullen uw muren en plafonds er minder mooi uit zien. Om dit te voorkomen kunt u de specialistische, vakkundige en veelzijdige stukadoors van JFE Bouw & Renovatie voor uw stucwerk in Borne inschakelen. De stukadoors van JFE Bouw & Renovatie hebben een uitgebreide specialisatie en jarenlange ervaring. Daardoor kunnen de stukadoors in Borne bijna elke klus aan. Onze vakbekwame stukadoors zorgen ervoor dat de stucwerkzaamheden tot in de perfectie worden uitgevoerd en dat uw muren en plafonds er weer helemaal strak uit gaan zien. Bent u dus op zoek naar een stukadoor in Borne? Dan staan de stukadoors van JFE Bouw & Renovatie voor u klaar, neem snel contact op!

Uitstekend stucwerk van onze stukadoor in Borne

Het stucen van een uw muren en plafonds is een zware en lastige klus. Het inhuren van een stukadoor voor uw stucwerk in Borne is daarom een goed idee. Maar waarom is het inhuren van een stukadoor zo verstandig? Er komt meer bij kijken dan mensen vaak denken. U moet bijvoorbeeld weten welke materialen u moet gebruiken. Het oppervlak moet goed worden opgemeten en de hoeveelheid materialen moet geschat en gekocht worden. Er zijn veel momenten in het gehele proces waardoor het resultaat van het stucwerk minder goed uitpakt wanneer u het zelf doet. Schakelt u een stukadoor in dan bent u verzekerd van goede kwaliteit en heeft u de garantie dat het stucwerk professioneel wordt uitgevoerd. De stukadoor van JFE Bouw & Renovatie heeft veel ervaring en het benodigde materiaal en gereedschap al in huis. De stukadoor in Borne voert het zware stucwerk voor u uit en zorgt ervoor dat het van topkwaliteit is.

Daarnaast voert de stukadoor Borne meer uit dan alleen het stucwerk. De stukadoor van JFE Bouw & Renovatie zorgt ervoor dat de ruimte leeg is. De meubels worden bijvoorbeeld weggehaald en de radiatoren en stopcontacten worden van de muur gehaald. Daarnaast wordt de muur of het plafond schoongemaakt en worden eventuele gaten opgevuld. Als laatst wordt er een voorstrijkmiddel aangebracht zodat het stucwerk goed zal hechten. Pas daarna gaat de stukadoor beginnen met het stucwerk. Heeft u stucwerk in Borne liggen? Schakel dan JFE Bouw & Renovatie in en onze stukadoors zorgen ervoor dat het tot in de perfectie wordt uitgevoerd!

Wij helpen u graag met bouw & renovatie!

Als u op zoek bent naar een stukadoor in Borne zit u bij JFE Bouw & Renovatie op de goede plek. Echter doen wij meer dan alleen stucwerk. Wij kunnen u ook helpen wanneer het gaat om schilderwerk, gevelonderhoud, schadeherstel, aanbouw & overkappingen en kozijnen vervangen. JFE Bouw & Renovatie is dé partij voor verschillende werkzaamheden in en rondom uw woning in Borne. Heeft u verschillende klussen liggen? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. U krijgt van ons altijd vrijblijvend en deskundig advies. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier, via ons telefoonnummer of emailadres. Onze medewerkers staan u graag te woord.

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09