Wegens vakantie zijn wij minder goed bereikbaar van maandag 26 juli 2021 t/m 15 augustus 2021.

Excuses voor het ongemak!

Wanneer u opzoek bent naar een stukadoor uit Enschede die uw muren en plafonds kan voorzien van een nieuwe stuclaag, zoek dan niet meer verder! JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor van Enschede en omgeving. Het is mogelijk om bij JFE Bouw voor elk soort stucwerk aan te kloppen. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan muur, plafond en betonstucwerk. Hierdoor is JFE Bouw & Renovatie een compleet stucadoorsbedrijf die bijna alle stucwerken kan leveren en bijna geen klus uit de weg gaat. Door de jarenlange ervaring van de stukadoor uit omgeving Enschede is een goede dienstverlening en het leveren van uitstekende kwaliteit stucwerk vanzelfsprekend voor JFE Bouw & Renovatie. Met ons gespecialiseerde, veelzijdige en vakkundige personeelsleden is geen klus te gek en wordt deze tot in de perfectie uitgevoerd. Na de stucwerkzaamheden zien uw muren en plafonds er weer helemaal strak uit. Zoekt u een stukadoor in de omgeving Enschede? JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor waar u naar zoekt!

Waarom JFE Bouw & Renovatie, dé stukadoor van Enschede?

Waarom zou u kiezen voor een stukadoor uit Enschede wanneer u zelf ook wel een stuclaag kan aanbrengen? De stukadoor van Enschede en omgeving heeft jarenlange ervaring met het stucen van muren en plafonds en weet precies hoe dit moet worden aangepakt. Daarnaast hebben ze alle benodigde materialen en gereedschap in huis en hoeft u daar zelf niet achteraan. Verder is het stucen van een muur of plafond ook zwaar werk, iets u niet zomaar even doet. Het stucwerk begint namelijk al bij de voorbereiding. Allereerst moet het oppervlak worden opgemeten, dan moeten de juiste materialen in goede hoeveelheid worden aangeschaft en de ruimte moet worden leeggemaakt. Daarna zullen alle stopcontacten en radiatoren verwijderd worden en alles moet zoveel mogelijk worden afgeplakt. Verder moet er een voorstrijkmiddel worden aangebracht zodat het stucwerk goed kan hechten. Pas dan kan het stucwerk beginnen. Zo komt er meer bij kijken dan mensen vaak denken.

De voordelen van een stucadoorsbedrijf

Een stucadoorsbedrijf uit Enschede heeft veel ervaring met het stucen en weet precies hoe dit moet worden aangepakt. JFE Bouw & Renovatie zal u daarom ook volledig ontzorgen en alles voor u regelen. U bent daarnaast ook verzekerd van een goede kwaliteit stucwerk en alles zal netjes worden achtergelaten. Wanneer u zelf uw muur gaat stucen kan het er soms niet helemaal goed uitkomen en zal u helemaal opnieuw moeten beginnen. Daarom is het kiezen voor een stucadoorsbedrijf uit Enschede voordeliger.

Laat onze specialisten uw stucwerk doen!

Zijn uw muren en plafonds toe aan een nieuwe stuclaag? Laat de specialisten van JFE Bouw & Renovatie, dé stukadoor Enschede, dan langskomen! Bij JFE Bouw & Renovatie kan elk soort stucwerk geleverd worden en is geen enkele klus te gek. Daarnaast zijn wij ook te benaderen voor andere werkzaamheden. U kunt bij JFE Bouw & Renovatie terecht voor onder andere schadeherstel, schilderwerk en aanbouw. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en geven vrijblijvend advies op maat.

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09