Wegens vakantie zijn wij minder goed bereikbaar van maandag 26 juli 2021 t/m 15 augustus 2021.

Excuses voor het ongemak!

Wanneer u een huis bezit komt er altijd weer een tijd dat uw muren en plafonds aan een nieuwe stuclaag toe zijn. JFE Bouw & Renovatie is voor deze klus de stukadoor in Hengelo en omgeving. Bij JFE Bouw & Renovatie is het mogelijk om elk soort stucwerk te laten doen. Je kunt hierbij denken aan plafond-, muur- of betonstucwerk. Bij JFE Bouw & Renovatie bent u verzekerd van kwaliteit. Het team bestaat uit vakkundige, specialistische en veelzijdige mensen die elke klus aan kunnen. Uw klus wordt tot in perfectie uitgevoerd en alles wordt netjes achtergelaten. Daarnaast gaan onze werknemers pas weg wanneer u ook echt tevreden bent. Door ons vakbekwaam personeel ziet uw woning er na de werkzaamheden weer helemaal strak uit.

Huur een stukadoor Hengelo in voor uw stucwerk

Als u een stukadoor uit Hengelo inhuurt voor al het stucwerk, dan profiteert u van vele voordelen. Vaak wordt er gedacht dat mensen zelf wel even een muur of plafond kunnen stucen, maar over het algemeen valt dit vaak tegen. Het begint al met de voorbereiding. Welke materialen heeft u nodig? Hoeveel materialen heeft u nodig? Waar moet u beginnen? Dit kunnen zomaar vragen zijn waar u ook mee zit. Om ervoor te zorgen dat het stucwerk in uw woning er straks goed en strak uitziet kunt u het beter over laten aan een stukadoor uit Hengelo. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring, hebben de benodigde materialen en zullen u volledig ontzorgen. Als laatst is het stucen van een muur of plafond ook erg zwaar werk en is het niet een klusje wat u zomaar even tussendoor kunt doen. Het inhuren van een stukadoor uit Hengelo biedt veel voordelen. De vakkundige medewerkers van JFE Bouw & Renovatie staan voor u klaar!

U hoeft zich tijdens het gehele proces nergens zorgen over te maken. Wij nemen alles voor u uit handen. Van het leegmaken van de ruimte tot het terugplaatsen van de meubels. Dit alles verzorgen wij. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw muren en plafonds gatenvrij zijn, zodat hier straks niets meer van te zien is. De stukadoors van JFE Bouw & Renovatie uit Hengelo zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en het eindresultaat goed is uitgewerkt.

Wat kunnen we voor u doen?

Wanneer u op zoek bent naar een stukadoor in Hengelo is JFE Bouw & Renovatie dé partij om mee samen te werken. Echter doen wij naast het stucwerk nog veel meer. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere; schadeherstel, schilderwerken, aanbouw en overkappingen en nog meer. Heeft u een klus liggen die u liever door een specialist laat doen? Neem dan contact op met JFE Bouw & Renovatie! Wij komen graag langs om eens te kijken en geven altijd vrijblijvend advies voor elke klus. Vul het contactformulier hieronder in, stuur ons een email of bel ons om een afspraak te maken.

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09