Wegens vakantie zijn wij minder goed bereikbaar van maandag 26 juli 2021 t/m 15 augustus 2021.

Excuses voor het ongemak!

Als uw muren en plafonds aan het verouderen zijn, is het een goed idee om ze te laten stucen. Bent u op zoek naar een stukadoor in Oldenzaal voor het stucen van uw muren? Schakel dan JFE Bouw & Renovatie in! Wij zijn dé stukadoor Oldenzaal en omgeving en kunnen u bij al uw stucwerk van dienst zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied, waardoor u verzekerd bent van een goede dienstverlening en een uitstekende kwaliteit. Ons team bestaat uit veelzijdige en vakkundige specialisten die uw klus tot in perfecte zullen uitvoeren. Door onze veelzijdigheid en ons specialisme kunnen wij nagenoeg elke stuc klus aan! Ons vakkundige personeel zullen ervoor zorgen dat uw muren en plafonds weer strak en glad uitzien. Bent u op zoek naar een goede stukadoor in Oldenzaal? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres!

De beste stukadoor Oldenzaal

U kunt ervoor kiezen om uw stucwerk zelf te doen. Echter, vaak is dit een lastige klus. Niet alleen moet u goed weten welk materiaal u moet gebruiken, maar ook moet u weten hoe groot het oppervlak is dat gestuct moet worden. Tevens moet er genoeg materiaal worden gekocht om te gaan stucen. Daarnaast komt stucwerk dat niet door een professionele stukadoor is gedaan, er vaak minder mooi uit te zien dan u van tevoren had gehoopt. Om te voorkomen dat u teleurgesteld bent over het resultaat, kunt u het beste een vakkundige stukadoor inschakelen. Zo’n stukadoor heeft namelijk veel ervaring in het stucen van muren en plafonds en bezit het benodigde materiaal en gereedschap.

Stucwerk van topkwaliteit

Voordat er gestuct kan worden, moet een stukadoor eerst nog de nodige voorbereiding plegen. Allereerst moet de ruimte worden leeggemaakt. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van radiatoren en het verplaatsen van meubels. Daarnaast moet de ondergrond schoon zijn. Vervolgens worden eventuele gaten op gevuld, zodat de muur gelijk is. Pas dan kan het stucwerk echt beginnen. Bij het stucen van muren en plafonds komt dus veel meer kijken dan je zou denken! Laat u het stucwerk liever over aan een professionele stukadoor in Oldenzaal? Want een stukadoor Oldenzaal heeft veel ervaring en helpt u graag met deze klus. Neem eenvoudig contact op met JFE Bouw & Renovatie en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een stukadoor in Oldenzaal en omgeving nodig? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres! Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op! Dit kan door te bellen of een e-mail te sturen. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat. Naast het stucen van muren, plafonds en ander stucwerk zijn wij ook inzetbaar voor schadeherstel, schilderwerk, aanbouw en overkappingen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met dé stukadoor van Oldenzaal!

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09