Stukadoor Raalte

Stukadoor Raalte

Zijn uw muren en plafonds aan het verouderen en zijn ze er aan toe om gestuct te worden? Schakel dan een stukadoor in! JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor in Raalte voor al uw stucwerk. Wij kunnen elk type stucwerk leveren! Wij beschikken over jarenlange ervaring in ons vakgebied, waardoor wij een goede dienstverlening en hoge kwaliteit kunnen garanderen. Het team van JFE Bouw & Renovatie bestaat uit specialistische, veelzijdige en vakkundige mensen die uw klus tot in perfectie uitvoeren. Door ons uitgebreide specialisme kunnen wij nagenoeg elke klus aan! Dankzij ons vakkundige personeel zullen uw muren en plafonds er weer helemaal strak en glad uitzien. Zoekt u een stukadoor in Raalte? Neem dan vandaag nog contact op met JFE Bouw & Renovatie!

Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies

  Stucwerk van hoge kwaliteit

  Als uw muren en plafonds gestuct moeten worden, kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen. Dit is echter een lastige klus. U moet namelijk goed weten welk materiaal u moet gebruiken, hoe groot het oppervlak is dat gestuct moet worden en u moet genoeg materiaal kopen om te gaan stucen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat het stucwerk er minder mooi uit komt te zien dan u van tevoren gehoopt had. Om er voor te zorgen dat het stucwerk er strak uitziet en van hoge kwaliteit is, kunt u het beste een vakkundige stukadoor inschakelen.

  Zo’n stukadoor heeft namelijk veel ervaring in het stucen van muren en plafonds en bezit het benodigde materiaal en gereedschap. Een stukadoor doet ook meer dan alleen stucen van muren en plafonds. Allereerst moet de ruimte worden leeggemaakt, denk hierbij aan het weghalen van radiatoren en stopcontacten en het verplaatsen van meubels. Daarnaast moet de ondergrond schoon zijn. Vervolgens wordt de muur gelijk gemaakt door eventuele gaten op te vullen en wordt er voorstrijkmiddel op de muur aangebracht. Pas daarna kan het stucen beginnen. Bij het stucen van muren en plafonds komt dus veel meer kijken dan je zou denken!

  Hoge kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend.

  Stucwerk JFE Bouw & Renovatie

  Neem contact met ons op!

  Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in Raalte en omgeving? Dan bent u bij JFE Bouw & Renovatie aan het juiste adres! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van topkwaliteit stucwerk? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een e-mail te sturen. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat! Naast het stucen van muren, plafonds en ander stucwerk zijn wij ook inzetbaar voor schadeherstel, schilderwerk, aanbouw en overkappingen.

  Fantastische projecten die wij mochten doen.

  Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert.

  Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

  Bel mij vrijblijvend terug