Iedereen die een woning bezit krijgt er wel eens mee te maken. Uw muren en plafonds zijn weer toe aan een nieuwe stuclaag. Gaat u dit zelf doen? Of laat u zich volledig ontzorgen door een stukadoor Rijssen? Stucen van een muur of plafond is een zware klus en benodigd enige ervaring om het goed uit te voeren. Kies daarom voor een expert, dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Wij hebben vakkundige en specialistische mensen in ons team die voor u klaar staan. Zij kunnen elke klus tot in de perfectie voor u uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring en goede dienstverlening is het leveren van hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. Uiteraard staan uw wensen en behoeften centraal bij de bouw, renovatie of onderhoud van uw woning of pand. Kies voor JFE Bouw & Renovatie, dé stukadoor in Rijssen en omgeving!

Stukadoor Rijssen: de voordelen

Wanneer het gaat om het stucen van uw muren en plafonds, of ander stucwerk, dan denken mensen vaak dat zij dit zelf wel even kunnen doen. Echter komt het vaak voor dat het stucwerk er dan niet heel mooi en strak uitziet na die tijd. Wanneer u ervoor kiest om een stukadoor Rijssen in te schakelen, dan bent u ervan verzekerd dat het stucwerk van hoge kwaliteit zal zijn en dat uw muren en plafonds er weer helemaal strak uit zien. De stukadoors van JFE Bouw & Renovatie hebben erg veel ervaring en nemen het werk voor u uit handen. Daarnaast bezitten zij ook het benodigde materiaal en gereedschap en weten zij welke producten van goede kwaliteit zijn. Kiest u ervoor om de klus zelf uit te voeren, dan zal u ook eerst al het materiaal en gereedschap aan moeten schaffen. Neem contact op met JFE Bouw & Renovatie en onze stukadoor Rijssen komt bij u langs!

Daarnaast doet een stukadoor Rijssen meer dan alleen het stucen van uw muren en plafonds. Een stukadoor begint met het leeghalen van de ruimte. Daarna zullen alle radiatoren en stopcontacten worden weggehaald en worden de muren en plafonds glad gemaakt, dat wil zeggen dat aanwezige gaten worden opgevuld. Wanneer dit is gebeurd, dan zal de stukadoor uit Rijssen een voorstrijkmiddel aanbrengen op het oppervlak en pas daarna zal de stukadoor beginnen met stucen. Er gaat bij het stucen van muren en plafonds een hele voorbereiding aan vooraf. De stukadoor Rijssen van JFE Bouw & Renovatie nemen het gehele proces op zich en zullen u volledig ontzorgen. Schakel daarom een gespecialiseerd bedrijf in en laat u volledig ontzorgen. JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor bij u in de buurt!

Voor stucwerk of andere diensten neem contact met ons op!

Naast het verzorgen van uw stucwerk zijn wij ook gespecialiseerd in andere diensten in en rondom uw woning. Zo zijn wij ook in te schakelen voor o.a. schilderwerk, schadeherstel en het plaatsen en vervangen van kozijnen en ramen. Bent u dus op zoek naar een stukadoor in Rijssen of heeft u een andere klus in of rondom uw woning? JFE Bouw & Renovatie is dé partij bij u in de buurt! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en geven altijd een vrijblijvend advies op maat. Voor verdere informatie of andere vragen kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u dan zo goed mogelijk verder helpen.

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09