Stucwerk

Stukadoor: voor alle soorten stucwerk

Op zoek naar een professionele stukadoor voor uw stukklus? Wij komen graag bij u langs!

 • Ieder soort stucwerk mogelijk bij ons!
 • Uitgebreide specialisaties en ervaring
 
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u uw muren en plafonds weer mooi glad hebben? Schakel dan onze stukadoor in voor divers stucwerk. JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor uit Borne en is werkzaam in Twente en omgeving! Dankzij onze specialisatie is elk soort type stucwerk bij ons mogelijk. Door onze jarenlange ervaring en specialisatie is een goede dienstverlening en het leveren van hoogwaardige kwaliteit vanzelfsprekend.

Ons team bestaat uit specialistische, veelzijdige en vakkundige mensen die de klus tot in de perfectie uitvoeren. Door onze uitgebreide specialisaties en ervaring is geen enkele klus te groot en kunnen we nagenoeg elke klus aan. Dankzij ons vakbekwame personeel zullen uw muren en plafonds er na het stucwerk weer helemaal strak en glad uit zien. Wilt u uw muren en plafonds laten stucen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Stukadoren

Wat kost stucwerk van een stukadoor?

Wanneer uw muren en plafonds een nieuwe stuclaag nodig hebben, dan kunt u dit uiteraard ook zelf doen. Echter is dit een zware, lastige en tijdrovende klus. Daarom moet u goed weten wat u nodig heeft en hoe u de klus moet uitvoeren. Daarnaast vereist het enige ervaring en moet u zeker genoeg tijd vrijmaken om de klus uit te voeren. Toch uitbesteden? Dan kunt u het best een gespecialiseerde stukadoor inschakelen! JFE Bouw & Renovatie helpt u hier graag bij. Dankzij onze gespecialiseerde en ervaren stukadoors kunnen wij vrijwel elke stucwerk leveren en is geen enkele klus te groot. Maar wat kost een stukadoor? Dit is onder andere afhankelijk van het soort stucwerk en het aantal muren en plafonds dat gedaan moeten worden.

Wanneer uw muren en plafonds een nieuwe stuclaag nodig hebben, dan kunt u dit uiteraard ook zelf doen. Echter is dit een zware, lastige en tijdrovende klus. Daarom moet u goed weten wat u nodig heeft en hoe u de klus moet uitvoeren. Daarnaast vereist het enige ervaring en moet u zeker genoeg tijd vrijmaken om de klus uit te voeren. Toch uitbesteden? Dan kunt u het best een gespecialiseerde stukadoor inschakelen! JFE Bouw & Renovatie helpt u hier graag bij. Dankzij onze gespecialiseerde en ervaren stukadoors kunnen wij vrijwel elke stucwerk leveren en is geen enkele klus te groot. Maar wat kost een stukadoor? Dit is onder andere afhankelijk van het soort stucwerk en het aantal muren en plafonds dat gedaan moeten worden. Wel kunnen wij een indicatie geven per m2 en per uur.

 • De gemiddelde kosten per m2 van een muur liggen tussen de €10,- en €22,- euro.
 • De gemiddelde kosten per m2 van een plafond liggen tussen de €15,- en €20,- euro.
 • Kiest u voor uurloon? Dan liggen de kosten gemiddeld tussen de €30,- en €40,- euro per uur.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Een stukadoor van JFE Bouw & Renovatie doet meer dan het stucwerk alleen. Onze stukadoor zal ook de gehele voorbereiding voor u uit kunnen voeren. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van de ruimte, verwijderen van stopcontacten en radiatoren, maar ook het voorbereiden van de ondergrond van de muren en plafonds. Dankzij een voorstrijkmiddel zal de nieuwe stuclaag goed hechten en ook worden eventuele gaten opgevuld. Pas daarna zal de stukadoor uw muren en plafonds gaan stucen.

Daarnaast kunnen wij meer bieden dan een stukadoor voor uw stucwerk, want JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u helpen bij diverse klussen in en rondom uw woning. Wij kunnen onder andere schilderwerk uitvoeren, bevingsschade herstellen en ramen en kozijnen vervangen. Ongeacht de dienst, u krijgt altijd vrijblijvend advies op maat. Benieuwd naar al onze diensten? Bekijk onze website of neem contact op! Wilt u een klus laten uitvoeren door JFE Bouw & Renovatie? Maak een afspraak en wij komen bij u langs!

JFE Bouw & Renovatie
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

  Dit zeggen onze
  klanten over ons

  Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

  Bel mij vrijblijvend terug