Stucwerk

Stukadoor: voor alle soorten stucwerk

Wilt u uw muren en plafonds weer mooi glad hebben? Dan kan stucwerk dé oplossing zijn. Laat dit door een stukadoor doen! JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor uit Borne en is werkzaam in Twente en omgeving! Dankzij onze specialisatie is elk soort type stucwerk bij ons mogelijk. Door onze jarenlange ervaring en specialisatie is een goede dienstverlening en het leveren van hoogwaardige kwaliteit vanzelfsprekend. Daarom zijn wij dé stukadoor van Twente en omgeving!

Ons team bestaat uit specialistische, veelzijdige en vakkundige mensen die uw klus tot in de perfectie uitvoeren. Door onze uitgebreide specialisaties en ervaring is geen enkele klus te gek en kunnen we nagenoeg elke klus aan. Dankzij ons vakbekwame personeel zullen uw muren en plafonds er na de stucwerkzaamheden weer helemaal strak en glad uit zien. Wilt u uw muren en plafonds laten stucen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Stukadoren

Stucwerk van hoge kwaliteit

Wanneer uw muren en plafonds een nieuwe stuclaag nodig hebben, dan kunt u dit uiteraard ook zelf doen. Echter is dit een zware, lastige en tijdrovende klus. Daarom moet u goed weten wat u nodig heeft en hoe u de klus moet uitvoeren. Daarnaast vereist het enige ervaring en moet u zeker genoeg tijd vrijmaken om de klus uit te voeren. Wanneer u de zekerheid wilt hebben dat het stucwerk van hoge kwaliteit is, dan kunt u het best een gespecialiseerde stukadoor inschakelen! JFE Bouw & Renovatie helpt u hier graag bij. Dankzij onze gespecialiseerde en ervaren stukadoors kunnen wij vrijwel elke stucwerk leveren en is geen enkele klus te groot. Wilt u uw stucwerk laten uitvoeren? Schakel dan de stukadoors van JFE Bouw & Renovatie in!

Meer dan alleen stucen

Een stukadoor van JFE Bouw & Renovatie doet meer dan het stucwerk alleen. Onze stukadoor zal ook de gehele voorbereiding voor u uit kunnen voeren. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van de ruimte, verwijderen van stopcontacten en radiatoren, maar ook het voorbereiden van de ondergrond van de muren en plafonds. Dankzij een voorstrijkmiddel zal de nieuwe stuclaag goed hechten en ook worden eventuele gaten opgevuld. Pas daarna zal de stukadoor uw muren en plafonds gaan stucen. De stukadoor van JFE Bouw & Renovatie doet dus meer dan het stucwerk alleen. Daarom bent u bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een goede service!

Zijn uw muren en plafonds toe aan een nieuwe stuclaag en bent u op zoek naar een ervaren stukadoor? Dan is JFE Bouw & Renovatie dé partij voor u in Twente en omgeving! Echter stopt onze specialisatie daar niet.  JFE Bouw & Renovatie is breed gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen wij u helpen bij diverse klussen in en rondom uw woning. Wij kunnen onder andere schilderwerk uitvoeren, bevingsschade herstellen en ramen en kozijnen vervangen. Ongeacht de dienst, u krijgt altijd vrijblijvend advies op maat. Wilt u een klus laten uitvoeren door JFE Bouw & Renovatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

JFE Bouw & Renovatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

    Dit zeggen onze
    klanten over ons

    Uw totaalpartner op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie.

    Bel mij vrijblijvend terug