Zijn uw muren en plafonds weer aan het verouderen en zijn ze er aan toe om gestuct te worden? Laat dit dan door een stukadoor doen! JFE Bouw & Renovatie is uw stukadoor uit Borne! Bij ons is het mogelijk om elk soort type stucwerk te leveren, waaronder ook betonstucwerk. Door onze jarenlange ervaring is een goede dienstverlening en het leveren van hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. Ons team bestaat uit specialistische, veelzijdige en vakkundige mensen die uw klus tot in de perfectie uitvoeren. Door de uitgebreide specialisaties is geen enkele klus te gek en kunnen we nagenoeg elke klus aan. Dankzij ons vakbekwaam personeel zullen uw muren en plafonds na de stucwerkzaamheden er weer helemaal strak en glad uit zien. Stukadoor in Hengelo, Rijssen of Oldenzaal gezocht? JFE Bouw & Renovatie is dé stukadoor in Borne en omgeving! 

Stucwerk van hoge kwaliteit

Het zelf stucen van een muur of plafond is een lastige klus. U moet goed weten welk materiaal u moet gebruiken, hoe groot het oppervlak is dat u wilt gaan stucen en daarnaast moet u genoeg materiaal kopen om te gaan stucen. Er zijn veel momenten waardoor uw stucwerk er minder mooi uit komt te zien dan u wellicht gehoopt had. Om ervoor te zorgen dat het stucwerk er mooi uit ziet en het van hoge kwaliteit is kunt u het beste een stukadoor inschakelen. Een goede stukadoor heeft namelijk veel ervaring in het stucen van muren en plafonds, heeft het benodigde materiaal en gereedschap voor het stucen en daarnaast is stucen ook zwaar werk wat je niet zomaar even doet.

Meer dan alleen stucen

Een stukadoor doet ook meer dan alleen stucen van muren en plafonds. Het werk begint al met het leeg maken van de ruimte, denk hierbij aan het verplaatsen van de meubels, weghalen van radiatoren en stopcontacten. Daarnaast moet de ondergrond, waar het stucwerk aan moet hechten, schoon zijn. Dan is de eerste stap het gelijk maken van de muur, denk aan het vullen van eventuele gaten. Daarna wordt er op de muur een voorstrijkmiddel aangebracht. Pas daarna kan het stucwerk beginnen. Bij het stucen van muren en plafonds komt dus veel meer bij kijken dan alleen een nieuwe laag op de muur of plafond aanbrengen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zijn uw muren en plafonds toe aan een nieuwe stuclaag? Of bent u opzoek naar een ervaren stukadoor in Borne en omgeving? Dan is JFE Bouw & Renovatie dé partij voor u! Of u nou op zoek bent naar een stukadoor in Oldenzaal, een stukadoor in Hengelo of een stukadoor in Rijssen zoekt; wij kunnen elk stucwerk aan in Borne en omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in het leveren van kwaliteit stucwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen of een email te sturen. Wij geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Naast het stucen van muren en plafonds en ander stucwerk zijn wij ook te benaderen voor onder andere schadeherstel, schilderwerk, aanbouw en overkappingen.

    Neem contact met ons op!

    JFE Bouw & Renovatie is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. JFE Bouw & Renovatie bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! 

    E-mail: info@jfebouw.nl

    Telefoon: 06 42 28 01 09